Hocam format data yapıp denediniz mi yüklemeyi? Birde mi flash ile kendi orijinal global romu yükleyip ondan sonra denerseniz. Denemekten zarar gelmez.Aosp ve diger romlarda sıkıntım yok sadece eu kurulmuyor
Denedim ustam zaten kendimde samsung çalısanıyım neler neler denedim. Twrp orangefox surumde degistirdim olmadi. Simdi diyorum acaba eea rom damı sıkıntı var orjinal global denesem mi ama artık sıkıldımHocam format data yapıp denediniz mi yüklemeyi? Birde mi flash ile kendi orijinal global romu yükleyip ondan sonra denerseniz. Denemekten zarar gelmez.
Denedim ustam zaten kendimde samsung çalısanıyım neler neler denedim. Twrp orangefox surumde degistirdim olmadi. Simdi diyorum acaba eea rom damı sıkıntı var orjinal global denesem mi ama artık sıkıldı
Denedinizmi bilmiom şöyle yapın harfiyen global romu miflashla yükleyin.Sonra twrp yükleyin sadece format data yes deyin fazladan wipe vs yapmayın reboot recovery yapın zip romu flaşlayın.Denedim ustam zaten kendimde samsung çalısanıyım neler neler denedim. Twrp orangefox surumde degistirdim olmadi. Simdi diyorum acaba eea rom damı sıkıntı var orjinal global denesem mi ama artık sıkıldım
Hangi sürümdesinİyi forumlar, duvar kağıdı parlaklık sorunu yaşayan var mı? Koyu mod ayarlarını denedim düzelmiyor.
12.6.9Hangi sürümdesin