- Adım
- MEHMET
- Cihazım
- POCO F3 250Gb
- Meslek
- Teknisyen
- Konular
- 11
Teşekkür ederim hocam sağolun.Lim0n, hocam elinize sağlık güzel bi konu anlatım açıklayıcı.
Eu betanın en stabili hangisi acaba 12.5 ve üzeri
Hocam açıklama için teşekkürlerTeşekkür ederim hocam sağolun.
Beta adı üstünde beta olduğu için stabillik konusunda ben dahil kimse garanti veremez fakat beta her hafta problemleri çözülüp yenilenen bir sürüm olduğundan size önerim her zaman en son çıkarılan betayı kurmanızdır.
Eu betaya geçmeyi başardım. Telefona yeni magisk sürümünü kurdum.Boot img dosyasını patchleyip TWRP üzerinden yükledi. Magisk varken yeni güncellemeyi kurabilir miyim?Teşekkür ederim hocam sağolun.
Beta adı üstünde beta olduğu için stabillik konusunda ben dahil kimse garanti veremez fakat beta her hafta problemleri çözülüp yenilenen bir sürüm olduğundan size önerim her zaman en son çıkarılan betayı kurmanızdır.
Magiskle güncellemenin bi alakası yok hocam güncelleye bilirsinizEu betaya geçmeyi başardım. Telefona yeni magisk sürümünü kurdum. Magisk varken yeni güncellemeyi kurabilir miyim?
Tam ekran hareketleri artık tam stabil çalışıyor mu yoksa hala teklediği akıcı olmadığı zamanlar oluyor mu? Özellikle aosp romdan geçip test eden birisi yazarsa çok sevinirim.
Aosp rom kullanmıyorum ama son beta su an cok akıcı.Tam ekran hareketleri artık tam stabil çalışıyor mu yoksa hala teklediği akıcı olmadığı zamanlar oluyor mu? Özellikle aosp romdan geçip test eden birisi yazarsa çok sevinirim.
Animasyonlar yine akıcı değil o zaman doğru mudur?Miui hiçbir zaman aosp gibi olamaz, olamayacak.
Her hafta test etmek için son betayi kuruyor tekrar aosp ye dönüyorum.
Animasyonlar yine akıcı değil o zaman doğru mudur?