Rom MIUI 12.6 | ANDROID 11 | MIUI BANGSAT | Redmi Note 9S / 9 Pro Curtana-Joyeuse / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Animasyonlar çok takılıyor tam ekran kullanım hatalı ekran hiç tepki almıyor. Genel olarak güzel yapmislar ancak sorunu biraz fazla. Hellas buna göre daha stabil
Agni den kaynaklı aslında temel olarak ama geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Yapımcıya ileteceğim.

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Hocam bu ses eklentilerini nasıl kuruyoruz. Hellas romda yok galiba.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
a11 olduğu için yok maalesef.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Konu güncellenmiştir. Yeni versiyon yayınlanmıştır.

TheHan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
Sağolun hocam benim sorun bulduğum noktalar var. Siz geliştirici ile konuşursanız sevinirim. Daha da bulursam mesajı editleyip yazarım. Saygılarımla
  • Google Play Sistem güncellemesi yapmıyor. (Güncellemeyi indiriyor yeniden başlattıktan sonra Redmi yazısında iki kere yeniden başlatıp güncellemeyi yapmıyor ama rom açılıyor.)
  • Varsayılan galeri uygulaması İngilizce. (Apkmirror.com sitesinden Galeri ve Temizleyici uygulamasının global sürümleri indirip denemek istedim ama uygulama yüklenemedi hatasını verdi.)
  • Güvenlik uygulamasının içerisinde ki Temizlik bölümü İngilizce.
  • Romu ilk açtığımda bloatware uygulama çok (Tiktok,Opera,Facebook,Amazon vb)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Sağolun hocam benim sorun bulduğum noktalar var. Siz geliştirici ile konuşursanız sevinirim. Daha da bulursam mesajı editleyip yazarım. Saygılarımla
  • Google Play Sistem güncellemesi yapmıyor. (Güncellemeyi indiriyor yeniden başlattıktan sonra Redmi yazısında iki kere yeniden başlatıp güncellemeyi yapmıyor ama rom açılıyor.)
  • Varsayılan galeri uygulaması İngilizce. (Apkmirror.com sitesinden Galeri ve Temizleyici uygulamasının global sürümleri indirip denemek istedim ama uygulama yüklenemedi hatasını verdi.)
  • Güvenlik uygulamasının içerisinde ki Temizlik bölümü İngilizce.
  • Romu ilk açtığımda bloatware uygulama çok (Tiktok,Opera,Facebook,Amazon vb)
  • Romu ilk açtığımda bloatware uygulama çok (Tiktok,Opera,Facebook,Amazon vb) böyle bir şey yok hocam. Sizler büyük ihtimalle fastboot romdan geçtiniz o yüzden reklam uygulamaları sistemde kaldı. Çünkü videoya bakın, yeni yüklediğim videoyu kastediyorum. Romu direkt kurup video çekmiştim. O tarz reklam gibi uygulamalar yüklenmedi.
  • Rom A11 olduğu için sizler A10 uygulama indirip kurmaya çalışırsanız hata vermesi normal.
  • Sistem güncellmesini yapıyor ve Joyeuse de iki kere reboot etmiyor. Benim verdiğim FW yi yüklediyseniz tabi.
  • Temizlik değilde Cleaner yazıyor ona da takılmayalım. :)
yine de dönüşleriniz için teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:

eren_ffndk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
3D DESİGNER
Konular
0
  • Romu ilk açtığımda bloatware uygulama çok (Tiktok,Opera,Facebook,Amazon vb) böyle bir şey yok hocam. Sizler büyük ihtimalle fastboot romdan geçtiniz o yüzden reklam uygulamaları sistemde kaldı. Çünkü videoya bakın, yeni yüklediğim videoyu kastediyorum. Romu direkt kurup video çekmiştim. O tarz reklam gibi uygulamalar yüklenmedi.
  • Rom A11 olduğu için sizler A10 uygulama indirip kurmaya çalışırsanız hata vermesi normal.
  • Sistem güncellmesini yapıyor ve Joyeuse de iki kere reboot etmiyor. Benim verdiğim FW yi yüklediyseniz tabi.
  • Temizlik değilde Cleaner yazıyor ona da takılmayalım. :)
yine de dönüşleriniz için teşekkür ederim. :)
Abi Joyeuse den yaptım Telefon Görüşmesinde Ekran Kararmıyor Arada Sırada Beta dan Kaynaklı Kasılmalar var

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Abi Joyeuse den yaptım Telefon Görüşmesinde Ekran Kararmıyor Arada Sırada Beta dan Kaynaklı Kasılmalar var
İlk çıkan A11 ler bu tarz hatalar olması normal. Geri dönüşün için teşekkür ederim. :)

eren_ffndk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
3D DESİGNER
Konular
0
İlk çıkan A11 ler bu tarz hatalar olması normal. Geri dönüşün için teşekkür ederim. :)
Tema neden Başka Bişey Bilmiyorum ama Değiştirilirse 10 numara olur (ilk yüklendiği zamandaki tema)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Tema neden Başka Bişey Bilmiyorum ama Değiştirilirse 10 numara olur (ilk yüklendiği zamandaki tema)
kullanmıyorum şuan, o yüzden bilemiyorum. Temalar bölümünden değiştirebilirsiniz ama.

Üst Alt