- Adım
- Hasan Salih
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 22
Şuan bu romu kullanan var mı şarj ve ram kullanım durumu nedir
ben kullanıyorum ve gayet iyi. Stabil ve şarj durumu da iyi.Şuan bu romu kullanan var mı şarj ve ram kullanım durumu nedir
Eyvallahben kullanıyorum ve gayet iyi. Stabil ve şarj durumu da iyi.
Eu 21.4.14 link var mı joyeuse içinHocam rom güzel ama bazı sıkıntıları var Joyeuse için söylüyorum.
1- Hücre bekleme şarj yiyor. (Eu 21.4.14 de iken böyle bir şey yoktu.)
2- Bluetooth kulaklık bağladığımda sesi kısamıyorum. Ve Bluetooth ile bir şey bağladığımda bazen sistem sistemde yavaşlık oluyor.
3- Bazen yeniden başlatıyor bazen sistem buga giriyor kilit ekrana atıyor.
Katılıyorum donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum, Bluetooth sesi değişmiyor offHocam rom güzel ama bazı sıkıntıları var Joyeuse için söylüyorum.
2- Bluetooth kulaklık bağladığımda sesi kısamıyorum. Ve Bluetooth ile bir şey bağladığımda bazen sistem sistemde yavaşlık oluyor.
Sizlerde taktir edersiniz ki Miui A11 Joyeuse için rom çıkarmadı ve bunlar beta olarak tasarlanıyor. Sorunlar tabikide olacak. Stabil olarak A11 FW bile yok. İnsanlar kendileri tasarlıyorlar. Ben sorunsuz, mükemmel gibi cümlelek kullanmadım. Ama geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Yapımcıya ileteceğim.Hocam rom güzel ama bazı sıkıntıları var Joyeuse için söylüyorum.
A11 olduğu için maalesef ekleme şuan için yapamayız.Hocam bu versiyonda sanırım nfc yok. Üzerine yükleyebiliyor muyuz?
Video da da bundan bahsetmiştim. Yüklü olarak gelen Agni kernelden dolayı olmaktadır.Katılıyorum donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum, Bluetooth sesi değişmiyor off