Hocam telefonu kurduğum gibi navigasyon tuşlarının yarısı gözükmüyor yani yarısı ekranın alt kısmında kalıyor şuan gördüğüm tek sıkıntı bu o da beni etkilemiyor tam ekran hareketleri kullanıyorum ancak haberiniz olsun dedim.aslan568 hocamın Konusundaki Romun Redmi Note 9 Pro için yeniden düzenlenip optimize edilmiş halidir.
Gerçekten stabil ve pürüzsüz animasyonlara sahip bir yeniden düzenleme olmuş ve kurulumu da tek dosyayla kolay ve sorunsuz.
Sistemde bazı kısımlardaki yazı tipi farklı , benim hoşuma gitmediği için konuya kullanmak isteyenler için iPhone yazı tipi ekliyorum. Magiskten flaşlamanız yeterli.
Kurulum Talimatı;İndirme Linki ;
- Wipe - Dalvik Art, Cache/Önbellek, Data/Veri
- Flaş Rom
- Format Data - Yes
- Reboot System.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklikler;
Ekran Görüntüleri;
- Önceden yüklenmiş Magisk(22)
- NFC düzeltildi
- Önceden yüklenmiş Dolby+Viper
- ses çakışmasını düzeltildi (Dolby+Viper)
- Önceden yüklenmiş YT Vanced
- Joyeuse için daha fazla optimize
- Akıcı animasyonlar
Aynen benim de kurulum aşamasında dikkatimi çekti ama ben de direkt tam ekran hareketleri yaptığım için farketmedim bile.Hocam telefonu kurduğum gibi navigasyon tuşlarının yarısı gözükmüyor yani yarısı ekranın alt kısmında kalıyor şuan gördüğüm tek sıkıntı bu o da beni etkilemiyor tam ekran hareketleri kullanıyorum ancak haberiniz olsun dedim.
Hocam animasyon ölçekleri 1 1 5 ancak bildirim panelindeki animasyonlar, son kullanılan uygulamalar vb. ışık hızında nedir bu? Nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?aslan568 hocamın Konusundaki Romun Redmi Note 9 Pro için yeniden düzenlenip optimize edilmiş halidir.
Gerçekten stabil ve pürüzsüz animasyonlara sahip bir yeniden düzenleme olmuş ve kurulumu da tek dosyayla kolay ve sorunsuz.
Sistemde bazı kısımlardaki yazı tipi farklı , benim hoşuma gitmediği için konuya kullanmak isteyenler için iPhone yazı tipi ekliyorum. Magiskten flaşlamanız yeterli.
- Flaş Rom
- Format Data - Yes
- Reboot System.
Değişiklikler;
Ekran Görüntüleri;
- NFC düzeltildi
- Akıcı animasyonlar
Hocam bu arada Chrome kurulmuyorAynen benim de kurulum aşamasında dikkatimi çekti ama ben de direkt tam ekran hareketleri yaptığım için farketmedim bile.
Hocam sizin batarya farklı galiba ben daha 12 dakikayı görmedim45 dakikalık ekran sürem var ve daha yeni yüzde 100'den yüzde 99'a düştü batarya üzmeyecek gibi duruyor
Telegram kanalın link atarmısınızHer hafta güncelleme alır mı bilmiyorum hocam daha ilk düzenleme. Çok da gerek yok görmüyorum açıkçası haftadan haftaya pek bir şey değişmiyor zaten bu çok stabil ve pürüzsüz bir rom. Kenarda bir yerde her zaman tutacağım olur da bir gün ihtiyaç olur diye. Ana konusu telegramda , buradan paylaşmıyorum maalesef.
Hocam ilk öncelikle elinize sağlık şuan bu romdamisiniz eğer bu romda iseniz pil performansı falan nasıl ?aslan568 hocamın Konusundaki Romun Redmi Note 9 Pro için yeniden düzenlenip optimize edilmiş halidir.
- Flaş Rom
- Format Data - Yes
- Reboot System.
Değişiklikler;
Ekran Görüntüleri;
- NFC düzeltildi
- Akıcı animasyonlar