Portu bile mükemmel performans veriyorsa stabil eu'yu düşünemiyorumKonu 21.2.24 sürümüne güncellendi.
Rom yine port rom hocam. Onun düzenlenmiş halı. Sadece daha stabil demek istemiş geliştirici.Portu bile mükemmel performans veriyorsa stabil eu'yu düşünemiyorum
Hocam şöyle demek istedim official sürüm olmadığı halde mükemmel performans veriyor. MIUI 12.5 eu stabile geldiğinde vereceği performanstan bahsediyordumRom yine port rom hocam. Onun düzenlenmiş halı. Sadece daha stabil demek istemiş geliştirici.
Pardon hocam. Evet doğru söylüyorsunuz 12.5 iyi görünüyor. Bilemiyoruz belki de portlayan kişiler iyi yapıyor işiniHocam şöyle demek istedim official sürüm olmadığı halde mükemmel performans veriyor. MIUI 12.5 eu stabile geldiğinde vereceği performanstan bahsediyordum
Yedek link mevcut. Google driveHocam 21.2.24 versiyonun linklerini değiştirebilir misin ? İndirme işlemi yapamıyoruz mega da %70 de kota uyarısı veriyor
Hocam yedek linkten inse indireceğim de yedek linkte indirme aşımı olduğu için dosyayı görüntülemiyorYedek link mevcut. Google drive
Şu an denedim iniyor hocam. Başka link yok dosya da elimde mevcut değil zaten.Hocam yedek linkten inse indireceğim de yedek linkte indirme aşımı olduğu için dosyayı görüntülemiyor