- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Anladım hocam Geri dönüşler için teşekkürler yakında güncelleme gelecektir ben geliştiriciye ileteceğim.Rom, quicksilver kernel ile geliyor. Ben inseption kernelin 7 sürümünü sorunsuz bir şekilde kurdum.
Ancak Merdanov hocam şöyle bir sıkıntı var romda : Kamera kayıt yapmıyor, yeşil ekran sorunu var malesef. Her iki kernel ile de sorun devam ediyor.
Bilginize...
Şu an Razer 12.0.3.0 dayım, baya bi iyi ya..
Bildirim ve hızlı ayarlar arası geçişi sağ sol yaparak geçebiliyor musunuz hocam?Merdanov hocam,
Razerden buraya geldim. Şunu belirteyim öncelikle: yeşil kamera sıkıntısı kalmadı.
Galiba stabil Miroom üzerine kurdum bu sefer, o yüzden sıkıntı kalmadı bence.
Şu an için gayet iyi ilerliyoruz, herhangi bir sıkıntısını görmedim romun, bataryaya da alışacağız artık bir süreliğine, çare yok
Tekrardan teşekkürler, Miui 12,5 deneyimi yaşamak isteyenlere tavsiyemdir...
Ha, bu arada Ryzen kernelin uyumlu sürümünü yükledim, öyle kullanıyorum, yavaş şarj olayı da bu şekilde çözüldü.
Pardon, anlamadım hocam?Bildirim ve hızlı ayarlar arası geçişi sağ sol yaparak geçebiliyor musunuz hocam?
Hocam kasdettiğiniz, bildirimlerle kontrol paneli arası geçisse: Hayır...Bildirim ve hızlı ayarlar arası geçişi sağ sol yaparak geçebiliyor musunuz hocam?
Hayırlu olsun hocam sevindim sizin adınıza yeniliklere açık olmak ve şans vermek lazım her zaman.Merdanov hocam,
Razerden buraya geldim. Şunu belirteyim öncelikle: yeşil kamera sıkıntısı kalmadı.
Galiba stabil Miroom üzerine kurdum bu sefer, o yüzden sıkıntı kalmadı bence.
Şu an için gayet iyi ilerliyoruz, herhangi bir sıkıntısını görmedim romun, bataryaya da alışacağız artık bir süreliğine, çare yok
Tekrardan teşekkürler, Miui 12,5 deneyimi yaşamak isteyenlere tavsiyemdir...
Ha, bu arada Ryzen kernelin uyumlu sürümünü yükledim, öyle kullanıyorum, yavaş şarj olayı da bu şekilde çözüldü.