- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 0
emeğine sağlık ustam.hemen denicem
Rica Ederim Hocam Pilini Fazla Test etmedim Miui Razer Stabil e döndüm Tekrar.Paylaşım için teşekkürler hocam, performans ve pil açısından bakarsanız, eu stabil v12.0.3.0 mü, bu rom mu?
Hocam miui razer hangisi link varmı kurayım bende yeni aldım telefonu bu romu ve 20 tane aosp kurdum beğenmedim android 10 mu birde miu razerRica Ederim Hocam Pilini Fazla Test etmedim Miui Razer Stabil e döndüm Tekrar.
rom Çok Akıcı Problemsiz
Hocam miui razer hangisi link varmı kurayım bende yeni aldım telefonu bu romu ve 20 tane aosp kurdum beğenmedim android 10 mu birde miu razerRica Ederim Hocam Pilini Fazla Test etmedim Miui Razer Stabil e döndüm Tekrar.
rom Çok Akıcı Problemsiz
evet miui razer son sürüm android 10 işte link:Rom iyi ama akıcı instagram mesajlara girince ekran yanıp yanıp sönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam miui razer hangisi link varmı kurayım bende yeni aldım telefonu bu romu ve 20 tane aosp kurdum beğenmedim android 10 mu birde miu razer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam miui razer hangisi link varmı kurayım bende yeni aldım telefonu bu romu ve 20 tane aosp kurdum beğenmedim android 10 mu birde miu razer
12.5 yazıyor hocam bu stabil rom üzerine kurulmuş hocam deneyebilirsinizGörselde MIUI versiyon bölümünde MIUI 12.02 gözüküyor. 12.5 yazılması gerekmiyor mu ?
Bir de 12.5 eu beta dan farkı çok mu ? Eu Beta da bazı hatalar vardı.