- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Hangi rom bu?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdilik durum bu
Hangi rom bu?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdilik durum bu
Banada öyle, mesela dfe ne alaka diyorum ama vardır bir bildiği geliştiricinin, yoksa niye öyle yazsınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Blink'in 2.0 ı var ama yükleme talimatı biraz garip geldi bana
Aynen hocam bende anlamadımBanada öyle, mesela dfe ne alaka diyorum ama vardır bir bildiği geliştiricinin, yoksa niye öyle yazsın
Hocam ben v1.2 sürümünü indirdim twrpde sadece flaşladım olduLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Blink'in 2.0 ı var ama yükleme talimatı biraz garip geldi bana
Şu an için durum nasıl? Gidişat iyi mi, kötü mü? Haber edin hocamHocam ben v1.2 sürümünü indirdim twrpde sadece flaşladım oldu
Hocam şimdilik durum buŞu an için durum nasıl? Gidişat iyi mi, kötü mü? Haber edin hocam
Edit : 1.2 sürümünü flaşladım ancak redmi ekranında kaldı, neyse ki yedek almıştım
Güzel süre ancak genel olarak nasıl? Yani ekran süresi ne kadar alıyorsunuz, kaç saat?Hocam şimdilik durum bu
razer stabil öneririm a10Miui globe 12.5 a11
Razer a11 stabil miui 12
Razer eu beta miui 12.5
Minovo 12.5 beta hepsi çöp bu rom inanılmaz seri. Custom miui romlar içinde görüp görebileceğimiz en başarılı rom bu romdur. A10+ryzen kernel kurdum ins sarj iyi gider. Paylaşan arkadaşımın ellerine sağlık. A11 i de içten içe merak ediyorum ama şimdilik denemeyi bırakıyorum