- Adım
- Ergin
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Meslek
- Mobile Software
- Konular
- 0
Güncelleme EEA Avrupa sürümüne gelmişti ama linkleri kaldırdılar geri, sanırım geri çektiler.
12.5 global yüklü euya nasıl geçerimkimse feedback vermemiş birkaç feedback vereyim o halde
MIUI 12.5.1 EU MULTI
-ilk olarak bildirimlerin boyutu çok büyük ve eskisi gibi tek parmakla değil çift parmakla genişletilebiliyor şükür ki bildirimlerin görüntü bozukluğu düzeltilmiş
-rahatsız etme tuşuna bastığınızda kontrol merkezinde rahatsız etme butonunun animasyonu değişmiş fakat her rahatsız etmeyi açtığımda altta kocaman çağrılar ve bildirimler susturulacaktır yazısı çıkıyor açıkçası çok rahatsız edici
-güç tuşunun ekran görüntüsünün ve şarjın sesi değişmiş
-animasyon efektleri daha yavaş olmuş fakat biliyorsunuz geliştirici seçeneklerinden değiştirebilirsiniz
-12.1.1 eu kullandığımda pil resmen ölmüştü şimdi düzeldiğini düşünüyorum
-animasyona yine gelirsek bildirim simgelerinin ana hatları kalınlaştırmış benim açımdan güzel bir şey
*** beni mutlu eden ve size müjde vermek istediğim şeylerden biri ise persist işlemimden dolayı telefonum l3 sertifikasına çevrilmiş idi nihayetinde bu güncellemeyle telefonum l1 oldu!
sormak istediğiniz sorular varsa memnuniyetle cevaplarım
Peki harici olarak kendimiz yükleyemezmiyiz bana kalsa telefonu ilk aldığım günki sürüme döndüreceğim sevmediğim birçok gereksiz özellikler varGüncelleme Global sürümde bazı cihazlara gelmiş. Sizin sürümünüz Avrupa EEA.
Güncelleme Global sürümde bazı cihazlara gelmiş. Sizin sürümünüz Avrupa EEA.
12.5 global yüklü euya nasıl geçerim
Widevine L1 kendiliğinden mi oldu yoksa parmak izi ödemelerinden widevine yukle mi dediniz? Ben şuan global 12.1.4 deyim fakat kendiliğinden widevine L3e düşmüştü herhangi root veya bl işlemi yapmamıştım. Eu 12.5 yüklersem düzelir mi?kimse feedback vermemiş birkaç feedback vereyim o halde
MIUI 12.5.1 EU MULTI
-ilk olarak bildirimlerin boyutu çok büyük ve eskisi gibi tek parmakla değil çift parmakla genişletilebiliyor şükür ki bildirimlerin görüntü bozukluğu düzeltilmiş
-rahatsız etme tuşuna bastığınızda kontrol merkezinde rahatsız etme butonunun animasyonu değişmiş fakat her rahatsız etmeyi açtığımda altta kocaman çağrılar ve bildirimler susturulacaktır yazısı çıkıyor açıkçası çok rahatsız edici
-güç tuşunun ekran görüntüsünün ve şarjın sesi değişmiş
-animasyon efektleri daha yavaş olmuş fakat biliyorsunuz geliştirici seçeneklerinden değiştirebilirsiniz
-12.1.1 eu kullandığımda pil resmen ölmüştü şimdi düzeldiğini düşünüyorum
-animasyona yine gelirsek bildirim simgelerinin ana hatları kalınlaştırmış benim açımdan güzel bir şey
*** beni mutlu eden ve size müjde vermek istediğim şeylerden biri ise persist işlemimden dolayı telefonum l3 sertifikasına çevrilmiş idi nihayetinde bu güncellemeyle telefonum l1 oldu!
sormak istediğiniz sorular varsa memnuniyetle cevaplarım
parmak izi ödemelerinden yüklemedim forumda birisinin l3ten l1 e dönmüş ben de drm infodan bakayım dedim ve l1 olmuş bir deneyin isterseniz l3 olsa da ödemeler kısmından sertifikayı yüklemeyi denersinizWidevine L1 kendiliğinden mi oldu yoksa parmak izi ödemelerinden widevine yukle mi dediniz? Ben şuan global 12.1.4 deyim fakat kendiliğinden widevine L3e düşmüştü herhangi root veya bl işlemi yapmamıştım. Eu 12.5 yüklersem düzelir mi?