- Adım
- ali
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 8
yeni gelecek sürüm ile çözülmezse yada daha da kötü olursa yandık o durumdaDoğru 12.0.2 ile dahada kötüleşti
yeni gelecek sürüm ile çözülmezse yada daha da kötü olursa yandık o durumdaDoğru 12.0.2 ile dahada kötüleşti
Sıkıntı yok reelme ye geçiyorumyeni gelecek sürüm ile çözülmezse yada daha da kötü olursa yandık o durumda
Mi 8 o işlemciyle nasıl uygun değilmiş güldüm...Mi 8 serisi 12.5 için uygun olmayan modellerde geçiyor . Anlamadığım sistem motoru falanda değişmiyor 3 5 özellik . Xiaomi yarı yolda bırakırsa bir daha almayı düşünmüyorum.
Nereden bulacağız we chat hesabı olanı acepWechat hesabı olan birisi
Bu miui 12 den bıktığım için daha üst bir modele yada reelme 6i almayı planlıyorumMi 8 serisi 12.5 için uygun olmayan modellerde geçiyor . Anlamadığım sistem motoru falanda değişmiyor 3 5 özellik . Xiaomi yarı yolda bırakırsa bir daha almayı düşünmüyorum.
Hocam adamlar basbaya parayla yazılım satıyorlar iPhone 6 yılık 6s cihazına güncelleme gönderiyor fakat xiomui ise 2yilik note 8 i miui 13 ten sonra ölüme terk ediyorMi 8 o işlemciyle nasıl uygun değilmiş güldüm...
Arayüzleri süs için çıkardığını düşünüyorum bence sürümleri stabil yerine beta adıyla yayınlamaları daha takdire şayanHocam ben baktım ölçtüm yazılım olarak apple ve meizu mükemmel mıuı 13 bile oturmıcak yani xiaomi kalite olarak iyi olsada yazılım olarak 0