Haber MIUI 12.5 Güncellemesi Telefonunuzu Kullanılamaz Hale Getirebilir

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
h.kadiroglu ustanın yorumuna dikkat.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Safranbeg, O cihazı baz alıp KOMPLE POCO serisi demek olmaz.

Otomobil firmalarında bile hatalı üretim olunca insanlar diyor mu "TOYOTA alınmaz bak kaç aracı geri çağırdı" diye ?

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Safranbeg, O cihazı baz alıp KOMPLE POCO serisi demek olmaz.

Otomobil firmalarında bile hatalı üretim olunca insanlar diyor mu "TOYOTA alınmaz bak kaç aracı geri çağırdı" diye ?
Kardeşim komple poco serisi demiyoruz, POCO X3 PRO da böyle bir hata söz konusu. Yüzlerce geri bildirim yapılmış, konuyu farklı yerlere çekme. Milletin telefonu bozulmasın diye uğraşıyoruz sen benimle marka savunma yarışına giriyorsun. Biraz neyi savunduğuna dikkat et. Kimse bedavadan almıyor bu telefonları.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
blackrow67, Sizin yazınızı alıntı yaparak yazmadım o yüzden üstünüze alinmayin,konuyu uzatmayın, forum kurallari madde 2.2

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
blackrow67, Sizin yazınızı alıntı yaparak yazmadım o yüzden üstünüze alinmayin,konuyu uzatmayın, forum kurallari madde 2.2

Tamam bundan sonra birinin telefonu bozulursa sorumlusu olarak senin yazıyı delil gösterecekler kabul ediyor musun?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
blackrow67, Kimse daha çıkıp benim tel bozuldu demedi forumda ?

Güncellemeyi ben mi verdim ki ustleneyim ?

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
blackrow67, Kimse daha çıkıp benim tel bozuldu demedi forumda ?

Güncellemeyi ben mi verdim ki ustleneyim ?
Marka da senin markan değil o yüzden böyle üstlenip savunmaya girişme, global grupta en az 12 bin kişi var, bahsettiğimiz güncelleme zaten yeni yayınlanmış bir güncelleme. Oradaki geliştiricilerde son güncellemeler sonrası Adreno firmwarelerinin bozulduğunu söylüyorlar.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
blackrow67, Yazılanları okuyun anlamaya çalışın körü körüne markayı,modeli kötülemeyin, GENELLEME yapmayın diyorum...

kemli

Bana bir yol ver hele !
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
mi max 64
Konular
18
Merhaba, Poco X3 pro için son yayınlanan MIUI 12.5.5.0 güncellemesi hatta ondan önce yayınlanan 12.5 güncellemesi geçerli olmak üzere, telefonlarda çok ciddi bir soruna yol açtığı gözlemlendi. X3 Global TG grubunda gelen geri bildirimlere göre bu güncellemeyi telefonlarına yükleyenler yeniden başlatma, ardından tamamen brick olmak gibi geri dönüşü olmayan bir sorun ile karşılaştıklarını belirttiler. Eğer MIUI 12.5 güncellemesi sonrasında telefonunuzda bu ekran ile karşılaşır ve telefonunuz brick olursa en yakın servis merkezinin yolunu tutun. Çünkü bu sorunu yazılımsal olarak düzeltmek imkansız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aslında bu soruna tam olarak neyin sebep olduğu kesinleşmiş değil fakat yapılan geri bildirimlere göre büyük çoğunluk bu sorunu stok MIUI 12.5 ve custom MIUI 12.5 sürümlerini kullanan kullanıcılar tarafından iletilmiş.

Eğer böyle bir ekran ile karşılaştıysanız en kısa sürede telefonunuzdaki verileri yedeklemeniz ve MIUI V12.0.6.0 sürümüne düşürmeniz gerekmektedir. Bunun için telefonunuzda bootloader kilidinin açık olmasına gerek yok. Hatta bir bilgisayara da ihtiyacınız yok, sadece verilerinizi yedekleyin ve kendinize sınırsız bir internet bulun :)

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Telegram gurubunda ki metin:

If you ever get this glitchy screen there's a high chance that your device is going to get hard bricked soon. The glitches usually get accompanied by system reboots or reboots to fastboot.

We still haven't determined what exactly leads to a brick. All reports so far have been from users on stock MIUI 12.5.x or MIUI 12.5.x based custom ROMs, either with locked or unlocked bootloader. But yesterday we had the first case of a brick on AOSP too. It's probably MIUI 12.5.x firmware's fault so we suggest you to use MIUI 12.0.x if you want to use MIUI and use only 12.0.x firmware if you're an AOSP/CAF custom ROM user.

Also, make sure to take a backup of your internal storage and your apps as soon as possible if you ever encounter these graphical glitches. You'd better take backups regularly either way just to be safe.

In case you get a hard brick, you have to visit a service center to get your motherboard replaced.
ben istanbul kartaldayım bana en yakın teknik servis neresi acaba

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mucahitenesk59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Merhaba, Poco X3 pro için son yayınlanan MIUI 12.5.5.0 güncellemesi hatta ondan önce yayınlanan 12.5 güncellemesi geçerli olmak üzere, telefonlarda çok ciddi bir soruna yol açtığı gözlemlendi. X3 Global TG grubunda gelen geri bildirimlere göre bu güncellemeyi telefonlarına yükleyenler yeniden başlatma, ardından tamamen brick olmak gibi geri dönüşü olmayan bir sorun ile karşılaştıklarını belirttiler. Eğer MIUI 12.5 güncellemesi sonrasında telefonunuzda bu ekran ile karşılaşır ve telefonunuz brick olursa en yakın servis merkezinin yolunu tutun. Çünkü bu sorunu yazılımsal olarak düzeltmek imkansız.

Aslında bu soruna tam olarak neyin sebep olduğu kesinleşmiş değil fakat yapılan geri bildirimlere göre büyük çoğunluk bu sorunu stok MIUI 12.5 ve custom MIUI 12.5 sürümlerini kullanan kullanıcılar tarafından iletilmiş.

Eğer böyle bir ekran ile karşılaştıysanız en kısa sürede telefonunuzdaki verileri yedeklemeniz ve MIUI V12.0.6.0 sürümüne düşürmeniz gerekmektedir. Bunun için telefonunuzda bootloader kilidinin açık olmasına gerek yok. Hatta bir bilgisayara da ihtiyacınız yok, sadece verilerinizi yedekleyin ve kendinize sınırsız bir internet bulun :)

If you ever get this glitchy screen there's a high chance that your device is going to get hard bricked soon. The glitches usually get accompanied by system reboots or reboots to fastboot.

We still haven't determined what exactly leads to a brick. All reports so far have been from users on stock MIUI 12.5.x or MIUI 12.5.x based custom ROMs, either with locked or unlocked bootloader. But yesterday we had the first case of a brick on AOSP too. It's probably MIUI 12.5.x firmware's fault so we suggest you to use MIUI 12.0.x if you want to use MIUI and use only 12.0.x firmware if you're an AOSP/CAF custom ROM user.

Also, make sure to take a backup of your internal storage and your apps as soon as possible if you ever encounter these graphical glitches. You'd better take backups regularly either way just to be safe.

In case you get a hard brick, you have to visit a service center to get your motherboard r

In case you get a hard brick, you have to visit a service center to get your motherboard replaced.
Bu işlemde sürümü düşürdük den sonra ayarlardan sistem güncellemesi ve uygulama güncellemesi alabilir miyiz teşekkürler.

Üst Alt