MIUI 12.5 Miui 12.5 - Greeshan Stabil Rom V12.5.2.0 - Mi10T/PRO/K30S Ultra - Android 11

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
10t pro ya yükledim 30 dakika dayanabildim aşırı takılma var menülerde. Global e devam.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
zamanla düzelir birden bire yürüyemez 1 gün denemek lazım

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Piyasadaki bütün romları denedigimiz için iyi rom kafadan kendini belli eder. Yüklediğiniz zaman hak verirsiniz.

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
10t pro ya yükledim 30 dakika dayanabildim aşırı takılma var menülerde. Global e devam.

bende şuan kurdum. arka planda 75 uygulama kuruluyor. whatsapp yedeğim de yükleniyor 1.5 gb boyutta. menü geçişlerinde vs hiç bir takılma yok. şimdilik hoşuma gitti.

önce kurulum yaptım. sonra format data dedim. sonra cihaz açılınca tekrardan kapatıp tekrardan kurulum yapıp tekrar format data diyerek açtım. ben şuan için memnunum takılma vs durumu olmadığı için daha yüklemelerim yapılmadı yaklaşık 60GB yedeğim var hepsini cihaza atınca belli olacak

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
bende şuan kurdum. arka planda 75 uygulama kuruluyor. whatsapp yedeğim de yükleniyor 1.5 gb boyutta. menü geçişlerinde vs hiç bir takılma yok. şimdilik hoşuma gitti.

önce kurulum yaptım. sonra format data dedim. sonra cihaz açılınca tekrardan kapatıp tekrardan kurulum yapıp tekrar format data diyerek açtım. ben şuan için memnunum takılma vs durumu olmadığı için daha yüklemelerim yapılmadı yaklaşık 60GB yedeğim var hepsini cihaza atınca belli olacak
hocam telefonda ayarlarda tam özellikler kısmını açamadım dondu telefon. Bende hiç beğenmedim

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
cidden merak ettim bende hiç takılma yok yedeklemeler de bitti şuan için memnunum şarj konusunda nasıl olacak onu da bir kaç güne anca anlarız

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bir çok özelleştirmenin olduğu, endenozya romu üzerine inşaa edilmiş şahane bir custom rom.

Bu yapı, küresel Endonezya yapısına (ID) dayanmaktadır, diğer yazarlardan veya ekiplerden bağlantı noktası yoktur. Ürün yazılımındaki değişikliklerin listesi oldukça büyük, çoğunlukla çöpler kaldırıldı, birden fazla hata düzeltildi, yeni işlevler eklendi ve çeviri her derlemede benim tarafımdan güncellendi ve düzeltildi, şu anda 60'tan fazla var. diller mevcuttur. Ürün yazılımı, kamuya açık olmayan tescilli bir yardımcı program kullanılarak birleştirilir. Bellenimdeki tüm değişiklikler, orijinal dosyalara ve koda yama eklenerek gerçekleşir, tüm dosyanın "aptalca" değiştirilmesi gerekmez, bu da sistem dosyalarının maksimum uyumluluğunu ve çalışabilirliğini garanti eder (birçok sistem apk ve jar birbirine bağlıdır, bu nedenle bir dosyayı tamamen farklı bir dosyadan değiştirir). bellenim/sürüm bilinmeyen sorunlara yol açar). Kaynak :
Değişiklikler: Miui 12.5.1.0

• MIUI 12 Kararlı Kimliğimdeki değişiklikleri ve yeni bir tane içeriyor:
  • güncellenmiş çeviri
  • ShareMe 1.33.10 sürümüne güncellendi
  • MiRemote 6.1.4G sürümüne güncellendi
  • Magisk'i 23.0 sürümüne güncelledi
  • ThemeManager 1.6.7.8 sürümüne güncellendi
  • güncellenmiş masaüstü
  • özel görüntü daha küçük bir boyuta güncellendi
  • güncellenmiş ana bilgisayarlar
  • sabit kaydetme youtube geçmişi
  • sistem sesleri, kekemelik, kesinti ile ilgili bir sorun düzeltildi
  • apk dosyalarını yüklerken uygulama sürümlerinin görüntülenmesi eklendi
  • tema yöneticisinde yazı tiplerini aç
  • aramalarda sabit operatör eksikliği
  • kilit ekranında sabit tarih
  • [Ayarlar - Masaüstü] 'nde "Bir klasördeki sütun sayısı" seçeneğinin aktarılması
  • "Hareketler" seçeneğini [Ayarlar - Masaüstü]'ne taşıma
  • "Simgelerden gölgeler" seçeneğini [Ayarlar - Masaüstü]'ne taşıma
  • "Simge başlıklarını gizle" seçeneğini [Ayarlar - Masaüstü]'ne taşıma
  • "Saati her zaman durum çubuğunda göster" ayarı eklendi [Ayarlar - Masaüstü]
  • "Dock çubuğundaki maksimum simge sayısı" ayarı eklendi [Ayarlar - Masaüstü]
  • masaüstünü tamamen yeniden başlatmadan ayarların uygulamasını gerçek zamanlı olarak uyguladı [Ayarlar - Masaüstü]
  • MIUI ve Google Discovery arasında bant türü seçimini uyguladı [Ayarlar - Masaüstü]
  • bazı hatalar düzeltildi [Ayarlar - Masaüstü]
  • "Ekran açıkken bildirim sesi" ayarı eklendi [Ayarlar - Ses ve titreşim - Ek ayarlar]
  • kısmi ekran görüntüsü eklendi [Ayarlar - Gelişmiş ayarlar - Düğme işlevleri]
  • "Bluetooth simgesini gizle" ayarı eklendi [Ayarlar - Bildirimler ve Kontrol Merkezi - Durum Çubuğu]
  • "Alternatif kontrol merkezi" ayarı geçici olarak kaldırıldı [Ayarlar - Bildirimler - Bildirim gölgesi - Kesim ve durum çubuğu]
  • "Dikey ağ simgeleri" ayarı geçici olarak kaldırıldı [Ayarlar - Bildirimler - Bildirim gölgesi - Kesim ve durum çubuğu]
  • ilk kurulumdan sonra durum çubuğunda eksik simgeleri olan sabit hatalar (veri silme ile yanıp söndükten sonra)
  • ilk kurulumdan sonra perdedeki öğelerin kavisli görüntülenmesiyle sabit hatalar (veri silme ile bellenimden sonra)
  • İlk kurulumdan sonra perdede ve durum çubuğunda saatin kavisli gösterimi ile ilgili bir hata düzeltildi (veri silme ile yanıp söndükten sonra)
  • aramalar ve yanıp sönen bir ekranla ilgili bir hata düzeltildi
  • durum çubuğu öğelerinin (ağ, pil simgeleri) çarpık (büyük ve garip simgeler, WTF Xiaomi ???) görüntüsü düzeltildi ve kenarlarda azaltılmış kenar boşlukları
Miui 12.5.1.0
Kurulum

Bootloader kilidiniz açık olmalı Bakınız : Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Cihazınızda Twrp Yüklü olmalı Bakınız : Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B

1- Telefonunuzu Twrp ile açınız. Cihazı kapatıp, ses artırma tuşuyla beraber açın
2- Farklı bir Aosp gibi romdan geliyorsanız öncelikle Wipe alanından Format data yapınız. Sonra cihazı restart recovery diyip tekrar twrp açınız ( Verileriniz komple silinecek )
2- Romu dahili hafızanıza atınız
3- TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız '' Dalvik / Art Cache - Cache - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
4- Ardından twrp ana ekranınızdan Romu yükleyin.
5- Daha sonra cihazı yeniden başlatın

Not: Roma magisk dahildir.
*** Güncelleme Nasıl yapılır ? :

Kurulum anlatımları ile beraber romu kurduktan sonra, yeni bir güncellemede, Rom dosyamızı cihazımıza atıyoruz. Artık format data yada wipe işlemi yapmıyoruz. Twrp ana menüden romu yükleyin. Sonras restart yapınız.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.
Elinize Sağlık Hocam Güzel Rom Keşke Bizdede Olsaangel~~

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
cidden merak ettim bende hiç takılma yok yedeklemeler de bitti şuan için memnunum şarj konusunda nasıl olacak onu da bir kaç güne anca anlarız
Konu da geçen twrp 3.4.2b ile mi yüklediniz ayrıca bir kaç ekran görüntüsü paylaşırsanız uygun olur du

Üst Alt