MIUI 12.5 Miui 12.5 - Greeshan Stabil Rom V12.5.2.0 - Mi10T/PRO/K30S Ultra - Android 11

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Cuma günü bootloader açılır açılmaz kuracağım. Note8pro ile a11 sürümünü denedim. Çok başarılı idi. Özellikle durum çubuğu özelleştirmesi şebekeyi sola alma v.b. çok hoşuma gitmişti. Çift tıklama ile ekran açma-kapama, durum çubuğu saat boyutu ayarlama, safetynet passed özelliği hazır geliyor.

Mi10T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam OneOS'da sistem uygulamalarını devre dışı bırakabilme özelliği var ve gereksiz her şeyi devre dışı bırakabiliyoruz ve bu özellik çok aradığım bir şey. Acaba bu romda da sistem uygulamalarını devre dışı bırakabilme özelliği var mı? Mi 10t pro kullanıyorum kamera konusu da canımı sıkmaya başladı custom romların kamerası da sorunlu. Bu romda da sorun var mı acaba?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam OneOS'da sistem uygulamalarını devre dışı bırakabilme özelliği var ve gereksiz her şeyi devre dışı bırakabiliyoruz ve bu özellik çok aradığım bir şey. Acaba bu romda da sistem uygulamalarını devre dışı bırakabilme özelliği var mı? Mi 10t pro kullanıyorum kamera konusu da canımı sıkmaya başladı custom romların kamerası da sorunlu. Bu romda da sorun var mı acaba?
Stok endenozya romu kullanıyor. Kamera sorunsuz olmalı. Normalde magisk dahil geliyor yani disable apps uygulaması ile istediğiniz uygulamayi durdurabilir yada silebilirsiniz. Ama emin olun geliştirici bir çok gereksiz uygulamayı zaten kaldırmış.

Stalcore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Bu gece note8 cihazımda deneyeceğim

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Stok endenozya romu kullanıyor. Kamera sorunsuz olmalı. Normalde magisk dahil geliyor yani disable apps uygulaması ile istediğiniz uygulamayi durdurabilir yada silebilirsiniz. Ama emin olun geliştirici bir çok gereksiz uygulamayı zaten kaldırmış.
Hocam en basit SIM etkinleştirmeyi devre dışı bırakamadan yetkisini geri alıyorum ama içim rahat etmiyor bir zamanlar çok dilim yandı çünkü. Yine de değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hocam.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam en basit SIM etkinleştirmeyi devre dışı bırakamadan yetkisini geri alıyorum ama içim rahat etmiyor bir zamanlar çok dilim yandı çünkü. Yine de değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hocam.
İsterseniz bekleyin, ben cuma günü kuracagim. Daha önce çok kullandım ama bu cihaz için henüz rom kuramadım. 168 saat geçmiyor 😁

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
İsterseniz bekleyin, ben cuma günü kuracagim. Daha önce çok kullandım ama bu cihaz için henüz rom kuramadım. 168 saat geçmiyor 😁
Dediğiniz uygulama ile uygulamalar devre dışı bırakıldı hocam o kadar uygulama denedim root yetkisini alıyor ama sadece benim kurduklarımı devre dışı bırakıyordu. Çok teşekkür ederim hocam. Cumaya kadar sanırım 3-4 rom değiştiririm diye düşünüyorum. Endonezya romun tek gözüme çarpan sorunu bildirim simgeleri renksiz miui 11'deki gibi.

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
muhtemelen birazdan ben bu rom a geçerim. eu stabil 12.5.5.0 rom kullanıyorum. ama redmi note 8 pro da greeshan rom kullanıyodum gayet memnundum bunda da geçerim

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
evet yarına kadar bekliyoruz bakalım kim yükleyecek bilgilendirme yapacak 8 gözle bekliyoruz

Ekli dosyalar

• Romlar.jpg
    Romlar.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 16

Stalcore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
note 8 için 12.5 bulamadım

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Dediğiniz uygulama ile uygulamalar devre dışı bırakıldı hocam o kadar uygulama denedim root yetkisini alıyor ama sadece benim kurduklarımı devre dışı bırakıyordu. Çok teşekkür ederim hocam. Cumaya kadar sanırım 3-4 rom değiştiririm diye düşünüyorum. Endonezya romun tek gözüme çarpan sorunu bildirim simgeleri renksiz miui 11'deki gibi.
Pro sürümü olmadan stok uygulamaları devre dışı bırakmıyor evet hocam. Bakalım kurunca bende denerim

Üst Alt