- Adım
- arıza
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 1
Arama ve mesaj uygulama sı MIUI, Google değil
İyiydi eea romdan çok bir farkı yoktu ama eea rom güncellemeleri daha erken alıyor diye eea roma geçtim. Yeni sürüm çıkana kadar bu romda kalacağım sanırım.Teşekkür ederim. Peki memnun muydun? Globalden geçiş yapacağım.
Bir sıkıntısı var mıydı?
İyiydi eea romdan çok bir farkı yoktu ama eea rom güncellemeleri daha erken alıyor diye eea roma geçtim. Yeni sürüm çıkana kadar bu romda kalacağım sanırım.
Pil yönetiminde güç tasarrufuna bağlı olabilir mi? Yada WhatsAppi plus, swift Back-Up , vb. Geri yukleme gibi uygulamalarla mu geri yuklediniz hocam2 gün oldu romdan memnunum şimdilik ama büyük sıkıntım var çözemedim. Wp bildirimleri uygulamaya girmeden gelmiyor. Uygulamaya girince toplu olarak dökülüyor bildirimler.
Şarj tüketimi de şöyle şimdilik
Pil yönetiminde güç tasarrufuna bağlı olabilir mi? Yada WhatsAppi plus, swift Back-Up , vb. Geri yukleme gibi uygulamalarla mu geri yuklediniz hocam
Mi10T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötü oldu hocam. Muhakkak bakmisinizdir ama bu gibi durumlarda aşağıda yer alan resimdeki otomatik başlatmayi açmak ve yine aşağıda yer pil tasarrufu kısıtlama yok seçilince çözülüyor sorun. Yinede gelmezse geliştiriciye yazayım durumuYok wp normal uygulama. Yedeğini de Google clouddan yüklüyorum. Bir kere kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı. Güç yönetimi olarak kısıtlama yok seçili ve otomatik başlatma açık halde durum öyle
MIUI 12.5 ile android 11 de bu tür problemler çin romlarinda oluyordu. Nedeni entegre etmeye çalıştığımız Google play ve Google uygulamaları. Anlık veri alışverişi açısından whatsapp Google dosyalarını kullanıyor diye biliyorum. Stok romlarda da böyle sorun yasayani duydum. Diğer cihazim icin Greeshan da denk gelmemistim. Tecrübeleriniz ve paylaştığıniz için teşekkür ederim.Durum böyle. Sorunu çözemedim. Bilemiyorum pil tasarruf modunu da açmadım onunla alakalı bir ayar da yapmadım herhalde cihaz derin uykuya geçiyor da bildirimler gelmiyor olabilir çözemedim
Hocam ikon romdan mı kaynaklı yoksa tema mı? Eğer tema ise paylasabilir misiniz ?Kötü oldu hocam. Muhakkak bakmisinizdir ama bu gibi durumlarda aşağıda yer alan resimdeki otomatik başlatmayi açmak ve yine aşağıda yer pil tasarrufu kısıtlama yok seçilince çözülüyor sorun. Yinede gelmezse geliştiriciye yazayım durumu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi10T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi