- Adım
- mustafa
- Cihazım
- mi10t pro
- Konular
- 1
Şimdilik iyi bir sıkıntı yok
bildirim sorunu var mıdır ? önceki sürümde bildirimler gelmiyordu bunda durum ne acaba
Şimdilik iyi bir sıkıntı yok
whatsappı kurmadım ama instagram ve facebook ta bildirim sorunu görmedim masallahı varbildirim sorunu var mıdır ? önceki sürümde bildirimler gelmiyordu bunda durum ne acaba
Bendede endonezya ve debloater mevcut ama şarjda çok etki etmedi bendebildirim sorunu varsa yüklemeyi düşünmem bile. endonezya rom una magiskten debloater yükledim. şuan için memnunum.
hocam uğraşmıycam kurcam endonezyayı geçicem,uzun soluklu kullanabileceğimi düşünüyorum, hiç stabil bir custom denk gelmedi.elite rom kurmaya çalışıyorum bakıyorum bende mi10t pro için telgram linki verdim denemek isteyen varsa denesin
Endonezya 144 hz full 6 saat ekran süresi alıyorum daha uzun süre alanlarda mevcuthocam uğraşmıycam kurcam endonezyayı geçicem,uzun soluklu kullanabileceğimi düşünüyorum, hiç stabil bir custom denk gelmedi.
12.0.4 sürümü kurdum hocam and 10 onu kullanıcamEndonezya 144 hz full 6 saat ekran süresi alıyorum daha uzun süre alanlarda mevcut