Haber MIUI 12.5 Global Beta İkinci Parti Kayıtlar Başladı! Elinizi Çabuk Tutun

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
Maalesef 12.5 Beta test güncellemesi değil verdikleri Ben de kayıt oldum 60700 kişi içinde Benim de ID numaram var. Şubat'ın başında kayıt olmuştum Geçenlerde liste açıklandı biz de varız ama daha sonra bir arkadaş açıkladı verecekleri güncelleme miui 12.5 Beta değilmiş ve haklı Çıktı az önce mi Note 10a Android 11 tabanlı miui 12.1 güncellemesi geldi yani miui 12.5 beta'ya ait hiçbir şey gelmedi. Listede Benim de ID numaram var diye sevinmeyin Arkadaşlar gelecek güncelleme ara güncellemelerin betası
Dediğiniz listeye nasıl bakılıyor acaba

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72

KALKAN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
VOLKAN
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
18

Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda alımlarına başladığı MIUI 12.5 Global beta için ikinci partiye geçtiğini resmen duyurdu​

Çinli teknoloji devi Xiaomi, merakla beklenen MIUI 12.5 arayüzünü nihayet Çin dışına çıkarıyor. Önümüzdeki günlerde Global beta sürümlerini piyasaya sürecek olan dev üretici, diğer ülkelerdeki kullanıcıların da yeni arayüzü deneyimlemesine ve erkenden test etmesine izin verecek.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Xiaomi, Global beta kayıtlarının tekrar başladığını duyurmuştu. Hatta bununla ilgili web sitesinden resmi bir duyuru dahi yapmıştı. Bunun ardından ise 1 Mart tarihi itibariyle üye alımları sonlandırıldı ve beta grubuna dahil ettiği kullanıcıların da ID hesapları paylaşıldı. İşte şimdi ise şirket yeni bir duyuru daha yaparak ikinci parti alımların başladığını resmi sitesinden müjdeledi.

MIUI 12.5 Global Beta İkinci Parti Alımlar Başladı​

MIUI 12.5 Global beta’nın ikinci parti alımları, Xiaomi’nin resmi forum sayfasından paylaşıldı. Eğer aşağıdaki listede yer alan modellerden birine sahipseniz, birkaç adımda Global beta testlerine başvuru yapabilirsiniz.

Not: Son Tarih 31 Mart 2021

İşte Global Kararlı Beta Sürümünü Destekleyen Modeller​

• Mi 10 Pro (Global,EEA,IN)
  • Mi 10 Global (Global,EEA,IN)
  • Mi 10 Lite (Global,EEA)
  • Mi 9 (Global, EEA)
  • Mi 9T Pro (Global, EEA)
  • Redmi K20 Pro (IN)
  • Mi Note 10 Lite (Global,EEA)
  • Mi 9SE (EEA)
  • Mi 9 Lite (Global,EEA)
  • Redmi Note 9T (EEA)
  • Redmi Note 8 Pro (Global,EEA,IN)
  • Redmi Note 9S(Global,EEA)
  • Redmi Note 9 Pro(IN)
  • Redmi Note 8T(EEA)
  • Redmi 9 Power (IN)
  • Mi 11 (Global,EEA)
  • Redmi Note 10 Pro (Global,EEA)
  • Redmi Note 10 Pro/Pro Max (IN)
Şimdi gelin nasıl başvuru yapacağımızı gösterelim

Başvurmadan önce mutlaka okuyunuz​

• Bu kayıtlar, Mi Stable ROM’u deneyimlemek isteyen kullanıcılar için açılıyor. Kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra Global kararlı ROM’u test etmiş olacaksınız.
  • Başvuru sonrasında sizlere herhangi bir bildirim gönderilmeyecek. Ancak onaylandığı taktirde telegram kanalına katılarak OTA sürüm için bildirimde bulunabilirsiniz.
  • Global betaya katılmak için, cihazlarınızın da Global sürümde olması gerek.
  • Son tarih: 31 Mart 2021
  • Gerekli tüm ayrıntıları doğru bir şekilde giriniz(Mi Hesabı ve IMEI numarası da dahil)
  • Başvuruyu tıklayarak yapabilirsiniz
  • Güncellemeden önce verilerinizin bir yedeği olsun
Kaynak:
Telegram hesabi ney peki ben uyelik yaptim onay bekleyin dedi

Sebastian Insane

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sebastian
Cihazım
.
Konular
3
Global ile 2 kere her anketi doldurduk. gelen eden bir test sürümü vesayre yok. Ne zaman gönderecekler miui 12.0.5 sürümünü.?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Global ile 2 kere her anketi doldurduk. gelen eden bir test sürümü vesayre yok. Ne zaman gönderecekler miui 12.0.5 sürümünü.?
12.0.5 Değil 12.5 fakat gelecek olan da 12.5in betası değil ara güncelleme. Yani şöyle misal senin sürümün 12.07 sana 12.08'in betasını gönderecek. telegram gruplarında açıkladı xiaomi. herkes 12.5in betasını verecek sandı ama öyle birşey yok malesef.

ilkerilyas_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İlker İlyas
Cihazım
Redmi Note 9
Meslek
Öğrenci
Konular
39

Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda alımlarına başladığı MIUI 12.5 Global beta için ikinci partiye geçtiğini resmen duyurdu​

Çinli teknoloji devi Xiaomi, merakla beklenen MIUI 12.5 arayüzünü nihayet Çin dışına çıkarıyor. Önümüzdeki günlerde Global beta sürümlerini piyasaya sürecek olan dev üretici, diğer ülkelerdeki kullanıcıların da yeni arayüzü deneyimlemesine ve erkenden test etmesine izin verecek.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Xiaomi, Global beta kayıtlarının tekrar başladığını duyurmuştu. Hatta bununla ilgili web sitesinden resmi bir duyuru dahi yapmıştı. Bunun ardından ise 1 Mart tarihi itibariyle üye alımları sonlandırıldı ve beta grubuna dahil ettiği kullanıcıların da ID hesapları paylaşıldı. İşte şimdi ise şirket yeni bir duyuru daha yaparak ikinci parti alımların başladığını resmi sitesinden müjdeledi.

MIUI 12.5 Global Beta İkinci Parti Alımlar Başladı​

MIUI 12.5 Global beta’nın ikinci parti alımları, Xiaomi’nin resmi forum sayfasından paylaşıldı. Eğer aşağıdaki listede yer alan modellerden birine sahipseniz, birkaç adımda Global beta testlerine başvuru yapabilirsiniz.

Not: Son Tarih 31 Mart 2021

İşte Global Kararlı Beta Sürümünü Destekleyen Modeller​

• Mi 10 Pro (Global,EEA,IN)
  • Mi 10 Global (Global,EEA,IN)
  • Mi 10 Lite (Global,EEA)
  • Mi 9 (Global, EEA)
  • Mi 9T Pro (Global, EEA)
  • Redmi K20 Pro (IN)
  • Mi Note 10 Lite (Global,EEA)
  • Mi 9SE (EEA)
  • Mi 9 Lite (Global,EEA)
  • Redmi Note 9T (EEA)
  • Redmi Note 8 Pro (Global,EEA,IN)
  • Redmi Note 9S(Global,EEA)
  • Redmi Note 9 Pro(IN)
  • Redmi Note 8T(EEA)
  • Redmi 9 Power (IN)
  • Mi 11 (Global,EEA)
  • Redmi Note 10 Pro (Global,EEA)
  • Redmi Note 10 Pro/Pro Max (IN)
Şimdi gelin nasıl başvuru yapacağımızı gösterelim

Başvurmadan önce mutlaka okuyunuz​

• Bu kayıtlar, Mi Stable ROM’u deneyimlemek isteyen kullanıcılar için açılıyor. Kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra Global kararlı ROM’u test etmiş olacaksınız.
  • Başvuru sonrasında sizlere herhangi bir bildirim gönderilmeyecek. Ancak onaylandığı taktirde telegram kanalına katılarak OTA sürüm için bildirimde bulunabilirsiniz.
  • Global betaya katılmak için, cihazlarınızın da Global sürümde olması gerek.
  • Son tarih: 31 Mart 2021
  • Gerekli tüm ayrıntıları doğru bir şekilde giriniz(Mi Hesabı ve IMEI numarası da dahil)
  • Başvuruyu tıklayarak yapabilirsiniz
  • Güncellemeden önce verilerinizin bir yedeği olsun
Kaynak:
Cihazıma bir zararı olmaz değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12.0.5 Değil 12.5 fakat gelecek olan da 12.5in betası değil ara güncelleme. Yani şöyle misal senin sürümün 12.07 sana 12.08'in betasını gönderecek. telegram gruplarında açıkladı xiaomi. herkes 12.5in betasını verecek sandı ama öyle birşey yok malesef.
Ben beta test kullanıcısı olarak linkten başvurdum. Benim MIUI 12.0.7. Bana 12.0.8'in Beta'sını mı verecekler?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Cihazıma bir zararı olmaz değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben beta test kullanıcısı olarak linkten başvurdum. Benim MIUI 12.0.7. Bana 12.0.8'in Beta'sını mı verecekler?
onu örnek olarak söyledim gelecek olan güncelleme beta ama 12.5'in betası değil ara güncellemelerin betası. ara güncellemelerin sürüm numarası ne olur bilinmez

Üst Alt