- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Lavender & 9S
- Konum
- Turkiye
- Katılım
- 1 Ekim 2017
- Konular
- 8
- Mesajlar
- 910
- Tepkime puanı
- 334
- Puanları
- 78
Gelecek ama sona doğru yayınlarlar diye düşünüyorum, A11 üzerinde yoğunlaştılarRedmi note 7 ye gelicek mi miui 12.5 acaba?
Gelecek ama sona doğru yayınlarlar diye düşünüyorum, A11 üzerinde yoğunlaştılarRedmi note 7 ye gelicek mi miui 12.5 acaba?
9 Pro üye evlat falan değil9 Pro üvey evlat gene, firma yerine ben bağrıma bastım. Bi globale yayınlansa idi iyiydi. Baktım ben mi körün gözüm felan diye ama bir tane 12.5 port rom gördüm. Sen yayınlayana kadar yarın geçeceğim zaten mi11 special edt na be Xiaomi. Biliyorum zaten istediğin buydu yayınlada bizden sonrakiler rahat ede artık.
9 Pro üye evlat falan değil
Şuan Miui 12.5 Globale verilmedi,sadece çin için mevcut bahsi geçen model de Çinde satılmıyor
Redmi 9 pro 1205 güncellemesi geldi güncelledik miui optimizasyonu kaldırmışlar geliştirici seçeneklerinde vyt yükleyemedim çıldırdım.Senin cihaz hangisi hocam
forum.miuiturkiye.net
Aldık bile Ankara Ankamall xiomi mağazasındanTitanic024, Kardeşine artık almazsın kandırıkçı xiaomi dimi
Karşılaştırma - İki cihaz arasında kaldım öneriniz nedir?
Poco F2 pro mu Mi 10t mi Kardeşime cihaz alacağız öneriniz nedir?forum.miuiturkiye.net