Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
BT kilidi açık oldupu için pc den mi falsh la yüklerken, twrp silinir mi? Yanlış mı anladım. Magisk flaşlamayı ilk kez duyuyorum
Fastboot tan rom atarsanız clean all seçildiğinde telefonda ne var ne yok sileceği için root gideceği için twrp de gider.Mi Flash da birde save user data diye bir seçenek var diye hatırlıyorum onu seçerseniz muhtemelen root kalır romu da eskisini silip yenisini kurar ama bence çok sağlıklı değil telefon kararsız çalışabiliyor.Mi 9T de yapmıştık mesela öyle birşey telefon şebekesi çekerken aramalarda telefon çalmıyordu kapalı gözüküyordu Clean all u seçip bir daha yapıp düzeltmiştik.Bir seçenek daha var clean all and lock onu da sakın seçmeyin bootloader kilidini kapatıyor.

maynafiesta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
note 9 pro
Konular
3
Fastboot tan rom atarsanız clean all seçildiğinde telefonda ne var ne yok sileceği için root gideceği için twrp de gider.Mi Flash da birde save user data diye bir seçenek var diye hatırlıyorum onu seçerseniz muhtemelen root kalır romu da eskisini silip yenisini kurar ama bence çok sağlıklı değil telefon kararsız çalışabiliyor.Mi 9T de yapmıştık mesela öyle birşey telefon şebekesi çekerken aramalarda telefon çalmıyordu kapalı gözüküyordu Clean all u seçip bir daha yapıp düzeltmiştik.Bir seçenek daha var clean all and lock onu da sakın seçmeyin bootloader kilidini kapatıyor.
Clear all yaparsam imei repair bozulabileceği için bir ihtimal, save user data daha sağlıklı sanırım.teşekkür ederim

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Clear all yaparsam imei repair bozulabileceği için bir ihtimal, save user data daha sağlıklı sanırım.teşekkür ederim
Hayır clear all yaparsanız imei gitmez.Redmi Note 8(Snapdragon)Redmi Note 8 Pro(MTK),Redmi Note 7(Snapdragon) telefonlarında denedim imei leri gitmedi.Dediğiniz imei gitme olayı magiski silmeden cihazı hard reset yada ayarlarda sıfırlarsanız oluyor sanırım Redmi Note 9S de imei repair yapıp magiski kaldırdım ve telefonu ayarlardan sıfırladım imei yada şebeke gitmedi.Tabi kendi kararınız.Parantez için işlemcilerini yazdım çünkü MTK da zaten sıfırlasanız da gitmiyor imei.
Sizin cihazınız neydi bu arada?

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Ben eski versiyon bir Mi Flash la save user data yapmıştım ama şimdi yine bu forumda denk geldiğim bir konuda yeni versiyon Mi Flash tool larda save user data denildiğinde bootloader kilidinin kapanabileceği yazıyor dikkat edin.Bu konuda yanlış yönlendirmek istmemem.Kilit kapanırsa imei repair olan cihazda açamazsınız parayla yetkili hesap ile açılıyor.

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
Kasma varmı hocam
Kasma görmedim, animasyonlar akıcı idi, 10dk kullandım kullanmadım çok Çince olduğu için geri döndüm. Ek özellik diyebileceğim pek birsye yok görsel olarak da üstün bir yenilik göremedim daha, yarım gibi hissettirdi ki ilk beta zaten.

akkor006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
k20 pro
Konular
12
Extra bilgi paylaşımı :

Bu MIUI 12.5 kapalı beta programına kaydolmak için kullanıcıların olacaktır . Daha sonra kayıt ayrıntılarını doldurmak için ziyaret etmeleri gerekir .

Ayrıca MIUI 12.5'e güncelleme için uygun olan diğer bazı cihazların bu kapalı beta kayıt listesinde eksik olduğunu da belirtmek gerekir. Bunlar arasında Redmi Note 9 Pro 5G, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro ve .

Bunun neden olduğu belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, sıkı çalıştığımızdan, daha sonraki herhangi bir bilgiyi ve daha fazlası için bağlı kalmak isteyebileceğinizden emin olabilirsiniz .

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Kurmuş olan arkadaşlar buraya kısa videolar atabilir mi?
Xiaomi.eu ya gelene kadar bi AOSP turu yapmayı düşünüyorum.
Konu için teşekkürler StreX .

suret

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suret
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
0
Merhaba, Bende mi 9t pro Resurrection rom kurulu. Twrp üzerinden temiz kurulum yaparak kura bilirmiyim?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

jadoo41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
0
Arkadaşlar şuanda v12.0.6.0 çin romundayım cihazım Mİ9T bu konuda paylaşılan kapalı beta romunu üzerine güncelleme yapabilirmiyim Twrp den wipe dalvik yaparak yoksa temiz kurulummu yapmamız gerekiyor baştan Twrp üzerinden. Bilgisi olan arkadaşım varmı ? yani hazır çin romunda iken verilerle uğraşmayayım yedeklemesiydi felan o yüzden.

jadoo41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
0
Arkadaşlar şuanda v12.0.6.0 çin romundayım cihazım Mİ9T bu konuda paylaşılan kapalı beta romunu üzerine güncelleme yapabilirmiyim Twrp den wipe dalvik yaparak yoksa temiz kurulummu yapmamız gerekiyor baştan Twrp üzerinden. Bilgisi olan arkadaşım varmı ? yani hazır çin romunda iken verilerle uğraşmayayım yedeklemesiydi felan o yüzden.

Kendi soruma kendi cevabımı kendim vereyim malum el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış. En kötü riske atar, tekrar yapboz gibi düzeltiriz cihazı yapmadığım şey değil de mesele uğraşmak. :)

Velhasılı konuya gelir isek,

Benim gibi Çin romunda olan arkadaşlar belirttiğim sürüm veya aşağısı hiç sorun değil Twrp üzerinden sadece dalvik art/cache yaparak closed betaya hiçbir veri kaybı olmadan geçebiliyorlar. Tabi birkaç uygulamada sıkıntı yaşadım ben ve önceki yedeğe geri dönüp baştan temiz kurulum yaptım sırf merakımdan ötürü :D sizin temiz kurulum yapmanız tavsiye olur yaşarsınız veya yaşamazsınız diyemem. Global Miui 12 deki veya diğer sürümlerdeki arkadaşlar da twrp den dalvik art cache - system - data - vendor -cache yaparak temiz kurulumla geçebiliyorlar biraz deneyim görüşleri paylaşırım neler değişmiş felan şuanda gözüme güzel gözüken her detay var aslında kurulum ekranındaki animasyonlar seçim ekranlarındaki animasyonlar felan güzel geldi gene animasyonlara yoğunlaşmış Xiaomi fena olmuyor aslında. Ekran süresi konusunda da geri dönüşler yaparım Mi9t için.

Aosp romlardaki arkadaşlar önce temiz MIUI romlardan birine geçsinler endonezya,eea,çin,global,rusya farketmez kursunlar sonrasında twrp üzerinden dalvik art cache - system - data - vendor -cache yaptıktan sonra romun kurulumuna geçsinler hadi hayırlı olsun hepimize.

Üst Alt