Hocam bildiğim kadarıyla 1martta beta kayıt süreci bitiyor ve dağıtıma başlanıyor, o zamana kadar bize yedekleme işlemi için veya karar vermek için süre verilmişMiui 12.5 beta güncellemesine kayıt oldum ota yoluyla ne zaman dağıtıma başlanır? Bilgisi olan var mı? Pazartesi lansman yapıldı ama hala güncellemeye dair bilgi yok ortada
Bende 10 Martta dağıtılacağını duydumHocam bildiğim kadarıyla 1martta beta kayıt süreci bitiyor ve dağıtıma başlanıyor, o zamana kadar bize yedekleme işlemi için veya karar vermek için süre verilmiş
RN 7 alırken almaması garip geldi, Mi serisi varken neden Redmi'yi ön plana alırsın ki fazla para verdik sırf şu Redmi - Mi farkı diyeMi 8 lite modeline daha android veya miui güncellemesi gelme olasılığı nedir
Mi de Lite serisine önem vermiyorlar Hocam.RN 7 alırken almaması garip geldi, Mi serisi varken neden Redmi'yi ön plana alırsın ki fazla para verdik sırf şu Redmi - Mi farkı diye
Biz alırken serinin ilk cihazıydı hocam, kim bilsin böyle olacağını lite serisini, şans işteMi de Lite serisine önem vermiyorlar Hocam.
Tsk ederim ben daha mi 12 bile alamadim suan 11 kullaniyorum acaba kendiliğinden gelir mi ne zmn gelirStabile miui 12.5 verilmedi henüz