Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

eagle2134

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
reşit
Cihazım
mi10
Konular
0
Merhabalar,

Mi 10 5G model 12 Gb kullanıyorum. Android 12 Eu yazılımı var. 12.5 yüklediğimde TWRP sistemi benden şifreyi de istemiyor. Hafıza da 0 olarak görünüyor. Yükleme yapamıyorum. Foruma baktım ama bulamadım. Ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Merhabalar,

Mi 10 5G model 12 Gb kullanıyorum. Android 12 Eu yazılımı var. 12.5 yüklediğimde TWRP sistemi benden şifreyi de istemiyor. Hafıza da 0 olarak görünüyor. Yükleme yapamıyorum. Foruma baktım ama bulamadım. Ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
TWRP'den wipe kısmına gelip, Format data seçin, yes yazarak onaylayın.. Sonra reboot.. Telefonda ne var ne yok silinecek bilginiz olsun.. Biraz bekleyip diğer forum üyelerimizin önerilerini de almanızı tavsiye ederim, belki gerek kalmaz format dataya.. Benim bildiğim başka bir yol yok maalesef.

farukkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 8 se
Konular
7
Mi 9 se de yükleme ve tvrp adımlarını biri tarif edebilirim? Eu 12.5 romu yükledim Tvrp siliniyor, son sürüm twrp atınca fastboot ve twrp sayfasında sıkışıp kalıyor.

husmer22

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hüsnü
Cihazım
mi9se
Konular
21
Mi 9 se de yükleme ve tvrp adımlarını biri tarif edebilirim? Eu 12.5 romu yükledim Tvrp siliniyor, son sürüm twrp atınca fastboot ve twrp sayfasında sıkışıp kalıyor.
Üstat bu zip dosyasını bilgisayara indir zipten çıkart
Telefonu fastboot ta başlat sonra twpr yükleme aracını başlat. Adımları takip et.Ben içine en son twrp sürümünü ekledim ben böyle çözüme ulaştım.
Şuanda 3.5 twrp çalısıyor bir sorun yok.

Bu sadece mi 9 se için geçerlidir

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

husmer22

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hüsnü
Cihazım
mi9se
Konular
21
Hangi twrp sürümü kullandın. Bende lr team twrp 3.3.2b-0301 yüklü onunla yükleme yapabilir miyim.
Ben en son twrp ile yükledim

Buradan indirip yükleyebilirsin

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt