Eyvallah hocamBu hafta ya da önümüzdeki haftaya betaya bekliyoruz...
TWRP'den wipe kısmına gelip, Format data seçin, yes yazarak onaylayın.. Sonra reboot.. Telefonda ne var ne yok silinecek bilginiz olsun.. Biraz bekleyip diğer forum üyelerimizin önerilerini de almanızı tavsiye ederim, belki gerek kalmaz format dataya.. Benim bildiğim başka bir yol yok maalesef.Merhabalar,
Mi 10 5G model 12 Gb kullanıyorum. Android 12 Eu yazılımı var. 12.5 yüklediğimde TWRP sistemi benden şifreyi de istemiyor. Hafıza da 0 olarak görünüyor. Yükleme yapamıyorum. Foruma baktım ama bulamadım. Ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Üstat bu zip dosyasını bilgisayara indir zipten çıkartMi 9 se de yükleme ve tvrp adımlarını biri tarif edebilirim? Eu 12.5 romu yükledim Tvrp siliniyor, son sürüm twrp atınca fastboot ve twrp sayfasında sıkışıp kalıyor.
Mi 9 se de mi kurdun.Mi 9 de kurdum gercekten animasyonlar harika olmuş sistem sesleri süper
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EvetMi 9 se de mi kurdun.
Hangi twrp sürümü kullandın. Bende lr team twrp 3.3.2b-0301 yüklü onunla yükleme yapabilir miyim.Evet
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben en son twrp ile yükledimHangi twrp sürümü kullandın. Bende lr team twrp 3.3.2b-0301 yüklü onunla yükleme yapabilir miyim.