MIUI 12.5 Miui 12.5 Closed Daily Beta Rom 21.10.21 Mi10T/K30S Ultra - Android 11

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
şimdi eu betadayım hata verdiği için geçtim ama partition benzeri bir hata vardı son 4 güncellemedir kuramıyorum

Belirttiğiniz için teşekkür ederim. Belkide 4 sürüm öncesinde partition güncellemesi yayımlamışlardır. En müsait zamanda denemesini yapayım. Romlar çok büyük boyutta olunca indirmesi işkence. Sürekli rom değişmekten iyice yoruldum.

ibrhmafsn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 11
Meslek
Bilişim
Konular
14
çok sevinirim twrp de tüm sürümleri denedim nerdeyse ama olmuyor bide twrp modda 4 gb geçikse kopyalama yapmıyor ama 3 küsürse atabiliyorum dosyayı usta bide çin romunda kişi rehberde kayıtlı ama arama geçmişinde sadece numara çıkıyor bilgin varmı

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
çok sevinirim twrp de tüm sürümleri denedim nerdeyse ama olmuyor bide twrp modda 4 gb geçikse kopyalama yapmıyor ama 3 küsürse atabiliyorum dosyayı usta bide çin romunda kişi rehberde kayıtlı ama arama geçmişinde sadece numara çıkıyor bilgin varmı

Evet, twrp de kopyalama sınırı var. Ya cihaz açıkken atmalısınız yada usb otg bağlayıp başka bir usb ile yüklemelisiniz. Çin romunda rehber ile ilgili durum şundan kaynaklı. Rehberinizde ki numaralar +9 olmadan kayıt edilmiştir. Çözüm; forumda apk sı mevcut, numberfixer apk yükleyin, tüm rehberinizin başına +9 eklettirin. Çin romunda bu şekilde sorunu çözüyorum.

ibrhmafsn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 11
Meslek
Bilişim
Konular
14
rehber için teşekkür ederim öncelikle cihaz açıkken denedim kopyaladı ama twrp de yine kırmızı yazı hata daha sonra usb otg den kurmayı denedim yine hata verdi acaba sorun twrp de mi tam anlamadım

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
rehber için teşekkür ederim öncelikle cihaz açıkken denedim kopyaladı ama twrp de yine kırmızı yazı hata daha sonra usb otg den kurmayı denedim yine hata verdi acaba sorun twrp de mi tam anlamadım

Twrp ile alakalı olabilir hocam. Yoksa 4gb olması onu pek alakadar etmez, önemli olan sistem img dosyasının boyutu.

ibrhmafsn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 11
Meslek
Bilişim
Konular
14
twrp dışında orange filan denedim onlar eski sürüm olduğu için girmiyor denersen dönüş yaparsan sevinirim

Üst Alt