Güncelleme
Miui 21.7.16-19-20-21 :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
|
|
|
|
MIUI 12.5 Çin Beta ROM Değişiklik Listesi
▍Güncelleme
saat
Alarm çalma deneyimini optimize edildi
Oyun servisi
Kullanıcı deneyimini etkileyen sorunları optimize edildi
Setup
"Hesap ve Senkronizasyon" bölümünde bazı uygulamaların manuel olarak eklenememesi sorununu düzeltildi
Xiaomi AI
Eller serbest aramayı desteklemek için cep telefonu Xiao Ai eklendi ve Xiao Ai'ye "anneyi eller serbest olarak ara" eklendi
Yeni eklenen Xiao Ai, tek cümlede birden fazla akıllı evi kontrol etmeyi destekler. Örneğin, bana "Işıkları ve klimaları aç" diyebilirsiniz.
Xiaomi AI
Xiaoai ayarları sayfasına "Xiaoai Ses Seviyesi" eklendi, Xiaoai'nin cevap sesinin seviyesini istediğiniz zaman kontrol edebilir ve ayarlayabilirsiniz.
Eklenen cep telefonu Xiao Ai, Xiao Ai hoparlörlerinin sesli uzaktan kumandasını destekliyor, bana "hoparlörün bir şarkı çalmasına izin ver" demeyi deneyin
Yeni eklenen Xiao Ai, tek cümlede birden fazla akıllı evi kontrol etmeyi destekliyor, örneğin bana "Işıkları ve klimaları aç" diyebilirsiniz.
Takvim
Deneyimi etkileyen bazı sorunları düzeltildi
Hesap makinesi
Bilinen sorunları düzeltin ve uygulama kararlılığını iyileştirildi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İlk kurulum
Twrp uzerinden Rom ve magisk kuruyoruz. Ardindan advanced menusunden system verfty tikini isaretleyip kuruyoruz. Artik Gapps paketi kurmuyoruz.. Cihaz normal acilacak. Google paketi icin asagida verdigim dosyayi magisk uzerinden yukluyoruz. Cihazi yeniden baslattiktan sonra googleplaystore ve servisleri hazir.
Link:
Güncelleme
Twrp uzerinden Rom ve magisk kuruyoruz. Ardından advanced menusunden system verfty tikini isaretleyip kuruyoruz. Sonra cihazı yeniden başlatalım
Not : Gecikme için üzgünüm.