Yardım MIUI 12.5.4 Güncellemesi sonrası açılmama

ilkerilyas_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İlker İlyas
Cihazım
Redmi Note 9
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.8
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi Redmi Note 9 cihazıma 1-2 hafta öncesinde MIUI 12.5.4 güncellemesi gelmişti. İndirdim. Kurdum. Hiçbir sıkıntı yok. Fakat güncellemeyi uygulaması için kendi kendini yeniden başlattığında cihaz açılmadı. Bende bu yüzden Servis'e gönderdim.(Garanti kapsamında.). Servisten 3-4 gün önce geldi ve yazılım sürümünü MIUI 12.0.8 e düşürmüşlerdi. Bir gün boyunca telefonu kullandım ve ertesi gün tekrardan MIUI 12.5.4 güncellemesi cihazıma kurulmak üzere geldi. Şimdi çok kararsız kaldım. Güncellemeyi kursam mı kurmasam mı diye. Önceki gibi açılmamazlık yapar mı diye bir şüphe içerisindeyim. Veya açılmıyorsa ne yapabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Şimdiden teşekkürler...

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi Redmi Note 9 cihazıma 1-2 hafta öncesinde MIUI 12.5.4 güncellemesi gelmişti. İndirdim. Kurdum. Hiçbir sıkıntı yok. Fakat güncellemeyi uygulaması için kendi kendini yeniden başlattığında cihaz açılmadı. Bende bu yüzden Servis'e gönderdim.(Garanti kapsamında.). Servisten 3-4 gün önce geldi ve yazılım sürümünü MIUI 12.0.8 e düşürmüşlerdi. Bir gün boyunca telefonu kullandım ve ertesi gün tekrardan MIUI 12.5.4 güncellemesi cihazıma kurulmak üzere geldi. Şimdi çok kararsız kaldım. Güncellemeyi kursam mı kurmasam mı diye. Önceki gibi açılmamazlık yapar mı diye bir şüphe içerisindeyim. Veya açılmıyorsa ne yapabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Şimdiden teşekkürler...
Bl açık olduğu için kapanırsa fastboot moduna giriyorsa mi flash ile yazılım yüklersiniz açılır

Oyla:

ilkerilyas_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İlker İlyas
Cihazım
Redmi Note 9
Meslek
Öğrenci