- Adım
- Toprak
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 1
Global Rom'dan Eu Rom'a geçtiğim günden beri paket yükleyicinin sistem uygulamalarını kurmadığını gördüm. Mesela ilk olarak Sağlık Uygulamasının Güncellemesi geldi ve indirdim. Kurmak istediğimde "Resmi olmayan kanallardan sistem uygulamaları yüklenemiyor" hatasını aldım ve güncelleyemedim. Ancak adb install uygulama.apk komutuyla bilgisayar desteği ile güncelleme yapabildim. Ancak "Bunu neden telefon üzerinden yapamıyorum?" sorusu zihnimi epey meşgul etti. Nihayetinde Android Rom Tool programını bilgisayarına indirdim ve 12.5.2 Çin romunun paket yükleyici uygulamasını tonun içinden çıkardım ve telefona atınca direkt kurulum yapıldı. Yoksa adb ile yükleyip denemek zorunda kalacaktım. Şükür ki beni fazla uğraştırmadı. Official China 12.5.2 Mi8 romundan çıkardığım paket yükleyiciyi aşağıdan indirebilirsiniz.
Mi 8 dışındaki telefonlarda da denebilirsiniz. Yüklediğim uygulama cihazına uyumlu değilse aşağıdaki konuda nereden indireceğiniz ve nasıl kullanacağınız anlatılmış.
Uygulama system.img içinde \system\system\priv-app\PackageInstaller\ klasöründeki PackageInstaller.apk.
Eu Rom Çin romunu temel aldığı için uygun olabileceğini düşünmüştüm. Farklı bir telefon kullanıyorsanız, aynı Miui sürümünde farklı bir romun apk'si muhtemelen uyumlu olacaktır.
Umarım işinize yarar. Sevgiler
Mi 8 dışındaki telefonlarda da denebilirsiniz. Yüklediğim uygulama cihazına uyumlu değilse aşağıdaki konuda nereden indireceğiniz ve nasıl kullanacağınız anlatılmış.
Rehber - Android Rom Tool .dat-.dat.br-img Dosyaları ile Çalışın. [Parçala ve topla]
Android ROM Aracı v1.8.7 a) Programı indirin ve zipten klasöre çıkartın b) python ve JDK'yı kurun c) Daha sonra, ART.exe dosyasını çalıştırın, 1. Ayrıştırma İndirdiğiniz Rom dosyasını açın ve içinde ki; * file_contexts * system.new.dat * system.patch.dat * system.transfer.list Input_DAT...
forum.miuiturkiye.net
Uygulama system.img içinde \system\system\priv-app\PackageInstaller\ klasöründeki PackageInstaller.apk.
Eu Rom Çin romunu temel aldığı için uygun olabileceğini düşünmüştüm. Farklı bir telefon kullanıyorsanız, aynı Miui sürümünde farklı bir romun apk'si muhtemelen uyumlu olacaktır.
Umarım işinize yarar. Sevgiler