Yardım Miui 12.5.1 Stabil Çoğu Özellik Gelmedi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bugün Bana 12.5.1 Stabil güncellemesi geldi yükledim ama youtubede izlediğim çoğu özellik gelmedi eski sürümüm 12.0.6'ydı ondaki gibi çoğu özellik mesela güç tuşunu basınca aşağı yukarı kayan animasyon gelmedi veya ayarlarda wallpapers & personalizatino kısmı gelmedi ya da gizlilik sekmesi teması değilmedi ayrıca kamerada diğer kısmı gelmedi ordaki animasyonlar yok bunun gibi birçok özellik gelmedi eskisi gibi duruyor ama ekstra 2 3 yeni şeyde gelmiş bunun nedeni nedir acaba?
Biraz bekleyin. Bunlar daha ilk stabil sürümleri. Beta versiyonlarda uygulamalar eklenir, en stabil halı size dağıtılır. Tabi bu dağıtılan eski bir beta surumudur ve üzerinden zaman geçmiş yeni betalara ek özellikler gelmiştir. İlerleyen süreçte o eklenen uygulamalarda sorun çıkmazsa stabile eklenir.

aynur91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aynur
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
1
Ya bu telefonda herşey biryerlere mi saklanmis arkadaş :) bunu da şimdi öğrendim
Denedim ama güncelleme indirelemiyor 1 2 dakika bekleyip yeniden deneyin diyor sürekli :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz bekleyin. Bunlar daha ilk stabil sürümleri. Beta versiyonlarda uygulamalar eklenir, en stabil halı size dağıtılır. Tabi bu dağıtılan eski bir beta surumudur ve üzerinden zaman geçmiş yeni betalara ek özellikler gelmiştir. İlerleyen süreçte o eklenen uygulamalarda sorun çıkmazsa stabile eklenir.
Teşekkürler bekleyeceğiz bakalım başka çare ama güzel özellikler gördüm videolarda umarım gelirler yavaş yavaş

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Xiaminin bu telefon güncelleme ve ayrımcılık politikasını sevmedim, İphoneda böyle bir şey yok.
Neredeyse tüm Android üreticilerinin yaptığı bir şey bu. Hadi diyelim Android'i anladık ama aynısını Apple yapmıyor değil. :) Daha az özellikte olsa da yapıyor.

Gece modunu 11 ailesiyle getirmişti Apple, eski sürümlerine özellik olarak vermedi. Ki geniş açı kamerasında gece modu yoktu, onu da 12 serisiyle getirdi ama yine eski cihazlarına vermedi. Aynı anda birkaç fotoğraf çekip birleştirdiği bir özelliği var (Deep Fusion), onu da eski cihazlarına vermedi.

Yeni cihazları satmak için neredeyse tüm üreticiler yapıyor bunu maalesef.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Denedim ama güncelleme indirelemiyor 1 2 dakika bekleyip yeniden deneyin diyor sürekli :(

Teşekkürler bekleyeceğiz bakalım başka çare ama güzel özellikler gördüm videolarda umarım gelirler yavaş yavaş
Merak etmeyin. Eğer sorun çıkartan bir uygulama değilse gelecektir. Bazı uygulamalar güzel olduğu kadar cihaz için sıkıntı yaratır. Bu sebeple beta surumune dahil olsada stabile gelmez. YouTube gibi platformunda yayimlananlarin çoğu çin beta romlarina ait. Sadece Türkçe dil eklendiği için bile bir çok uygulama sorun çıkartabiliyor. Öyle çokta basit değil malesef.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Custom rom yükleyip geçin. Xiaomiyi sorgulamayın kendileride ne yaptıklarını bilmiyorlar.

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60

O zaman demekki surumunuz stabil degil STABİL BETA
az daha bekleyin , takip edin ve Stabili çıkınca yükleyin

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Neredeyse tüm Android üreticilerinin yaptığı bir şey bu. Hadi diyelim Android'i anladık ama aynısını Apple yapmıyor değil. :) Daha az özellikte olsa da yapıyor.

Gece modunu 11 ailesiyle getirmişti Apple, eski sürümlerine özellik olarak vermedi. Ki geniş açı kamerasında gece modu yoktu, onu da 12 serisiyle getirdi ama yine eski cihazlarına vermedi. Aynı anda birkaç fotoğraf çekip birleştirdiği bir özelliği var (Deep Fusion), onu da eski cihazlarına vermedi.

Yeni cihazları satmak için neredeyse tüm üreticiler yapıyor bunu maalesef.
Hocam haklısında apple yapsa bile cihazların üretim tarih olarak arasında çok fark olan cihazlar için yapıyordur bunu, en azından ben böyle düşünüyorum.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam haklısında apple yapsa bile cihazların üretim tarih olarak arasında çok fark olan cihazlar için yapıyordur bunu, en azından ben böyle düşünüyorum.
Bir sene önceki cihazında yok işte gece modu hocam. :) Ama dediğim gibi, çok az özellik farkı oluyor Apple'da zaten. :)

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
O zaman demekki surumunuz stabil degil STABİL BETA
az daha bekleyin , takip edin ve Stabili çıkınca yükleyin
İlk defa duyuyorum ekstra ne katıyor ki bunu yapmak?
En son paketi indir diyince aynı sürümü indiriyor.

Üst Alt