Yardım Miui 12.5.1 Stabil Çoğu Özellik Gelmedi

aynur91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aynur
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
1
Bugün Bana 12.5.1 Stabil güncellemesi geldi yükledim ama youtubede izlediğim çoğu özellik gelmedi eski sürümüm 12.0.6'ydı ondaki gibi çoğu özellik mesela güç tuşunu basınca aşağı yukarı kayan animasyon gelmedi veya ayarlarda wallpapers & personalizatino kısmı gelmedi ya da gizlilik sekmesi teması değilmedi ayrıca kamerada diğer kısmı gelmedi ordaki animasyonlar yok bunun gibi birçok özellik gelmedi eskisi gibi duruyor ama ekstra 2 3 yeni şeyde gelmiş bunun nedeni nedir acaba?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Güncelleme içerikleri her cihaza aynı oranda gelmiyor. Daha yeni ve üst seviye cihazlara tüm özellikler gelirken daha eski ve alt seviye cihazlara daha az özellik ekleniyor.

Bunun yanında ilk güncellemelerde eklenecek tüm özellikler gelmeyebiliyor. Her güncellemede birkaç özellik eklenebiliyor.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Her cihaza ayrı muamele genelde cihazın eski/yeni olmasına göre ne verdikleri değişiyor benim gözlemlediğim bu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi bir de global/çin farkı var ondan bahsetmedim :)

aynur91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aynur
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hmm anladım çok teşekkürler bilgiler için bende teknik bir sorun var mı acaba diyerekten sormak istedim belki dediğiniz gibi ilerleyen günlerde gelebilir çünkü baya bir süredi 12.0.4 'teydim bikaç hafta önce 0.6 geldi bugünde 12.5 umarım diğer özelliklerde gelir çünkü bu telefonda o kadar eski bir model değil yani haketmiyor bu muameleyi tekrar teşekkürler cevaplar için happy~~

CumhurK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Xioami Mi9T Pro
Konular
11
Arkadaşlar ne yazikki Xiaomi bizim telefonu sonraki modelleri satabilmek için durdurmuş bir marka. Ne yazikki buna paralel hem Android surumunde hem de daha detay özelliklerde özellikle geri bıraktığını düşünüyorum. Zaten bunu hep beraber yaşıyoruz da :(

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Xiaminin bu telefon güncelleme ve ayrımcılık politikasını sevmedim, İphoneda böyle bir şey yok.

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
istersen ayarlardan telefon hakkında oradan yazılım güncellemeye oradan da 12.5 e art arda tıklayın ek güncelleme özellikleri açıldı diyene kadar basın dedikten sonra şağ üst köşedeki 3 noktadan en son paketi indire basın ve indirin belki işe yarar ( eğer yavaş indirirse indirmeyi durdurup tekrar indirin

CumhurK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Xioami Mi9T Pro
Konular
11
Ya bu telefonda herşey biryerlere mi saklanmis arkadaş :) bunu da şimdi öğrendim

Üst Alt