- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Xiaomi 11 ultra
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 38
MIUI 12.5 - Mi 8 SE Xiaomi EU 12.5.1.0 Stabil hocam bu romu kurdum. zaten en bilindik rom bu şuan. burdaki gibi içinde farklı uygulama gelmiyor gcam flan yüklü değil stock miui arayüzü işte extra hiç bişey yok. stabilite olarak gayet güzel üzmüyor. bataryaya bişey diyemiyorum benım telefon nerdeyse 3 yıllık. aldığım tek hata portre modunda yeşil ekran onada gcam kurdumSonucu belirtirseniz ve ne kuracağınızı link olarak verirseniz memnun kalırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaşadığım bir iki sorunu unutmuşum.MIUI 12.5 - Mi 8 SE Xiaomi EU 12.5.1.0 Stabil hocam bu romu kurdum. zaten en bilindik rom bu şuan. burdaki gibi içinde farklı uygulama gelmiyor gcam flan yüklü değil stock miui arayüzü işte extra hiç bişey yok. stabilite olarak gayet güzel üzmüyor. bataryaya bişey diyemiyorum benım telefon nerdeyse 3 yıllık. aldığım tek hata portre modunda yeşil ekran onada gcam kurdum
1 ekran kilitli iken yukarıdan bildirim paneli inmesin istiyorum çalınma durumunda telefonun internetini kapatmasınlar diye bunu yapamadım ekran kilitli iken kontrol menüsüne erişebiliyosun.
2 Ekran kilitli iken yüz kilidi ile açtığın zaman direk kilit kalksın istiyorum ama ayarını yapsamda kalkmıyor.
3 Normalde 72 saat telefonu hiç şifreyle açmadığın zaman bikere şifre girmen gerekiyorya o ekran bazen sapıtıyor. sürekli şifreyle açtırıyor. 0 saat içinde birkere şifre girmeniz gerekiyor flan diye ekran çıkıyor. ne faceid nede parmak izi ile açmıyor. sonra kendi kendine düzeliyor.
bunlar dışında şimdilik bir sorunla karşılaşmadım aklıma gelenlerde bunlar