- Adım
- Remzi
- Cihazım
- GM 9
- Konular
- 30
Hata yok hocam tik leri açıyor um herhangi bir değişim yok kulaklık ta ¿Verdiği hata nedir bu hocam?
Hata yok hocam tik leri açıyor um herhangi bir değişim yok kulaklık ta ¿Verdiği hata nedir bu hocam?
Yapmanız gereken magisk içinden root yetkisi verin viper içinde uyumluluk modunu açıp cihazı yeniden başlatın çalışacak hocam geri dönüş bekliyorum işlem sonrasıHata yok hocam tik leri açıyor um herhangi bir değişim yok kulaklık ta ¿
yaptım hocam sonuc aynıYapmanız gereken magisk içinden root yetkisi verin viper içinde uyumluluk modunu açıp cihazı yeniden başlatın çalışacak hocam geri dönüş bekliyorum işlem sonrası
Şuan hoparlör denedim sıkıntı yok kablolu kulaklık denedim ondada sıkıntı Yok hoparlör denedim ondada sıkıntı yokyaptım hocam sonuc aynı
Aç kapa yaptığınızda bu uyarı geliyor mu hocamyaptım hocam sonuc aynı
sıfırdan kurcam hocam simdi cihaz 9s eu rom yüklü sürüm 12,5,1 stabilHem
Şuan hoparlör denedim sıkıntı yok kablolu kulaklık denedim ondada sıkıntı Yok hoparlör denedim ondada sıkıntı yok
Kurulumu tekrar yapar mısınız hocam hepsini birşeyde eksik yapıyorsunuz.
Bu arada kurulu rom ne var cihazda???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aç kapa yaptığınızda bu uyarı geliyor mu hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam cihaz zaten Qualcomm Snapdragon 720GHocam snapdragon için geçerli buradaki dosyalar siz MTK için olanlara bakın note 8 pro note 9 cihazların kategorilerine bakmanızı öneririm onlarda çalışan sizin cihazdada çalışır konuya snapdragon için diyede ekleyeyim