- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 16
Ne işe yaradığını bilen varmı?MIUI 12 - Çin Kapalı Beta 20.5.29
Snapdragon 845 modelleri için Ses Yardımcısı eklendi
Ne işe yaradığını bilen varmı?MIUI 12 - Çin Kapalı Beta 20.5.29
Snapdragon 845 modelleri için Ses Yardımcısı eklendi
Note 8 kullananlar bence beklmesin kapalı betayı cihazı satıp Redmi Note 7 alsınlar daha iyi 3 aydır Android 10 Güncellemesini uyarlayamadılar Dünyada en fazla Satan Redmi Note 8 bu kadar az ilgilenmeleri üzücü
MiA3 için 3 kere Android 10 verip geri çektiler Note 8 için Android 13 en az 13 kere geri çekerlerBize direkt android 13 vereceklermiş. Bakın dikkatinizi çekerim, miui 12-13 veya android 11-12 demedim
MiA3 için 3 kere Android 10 verip geri çektiler Note 8 için Android 13 en az 13 kere geri çekerler
İyi fake attılar ama bu son Redmi cihazım olucak bir dahakine Mi serisi alıcam eğer aynı durumu tekrar olursa Xiaomi hepten bırakıcamBunlar bizimle eyleniyir. Bak güncelleme gelecek diye bekliyorlar, nasılda kandırdık bu haftada.
İyi fake attılar ama bu son Redmi cihazım olucak bir dahakine Mi serisi alıcam eğer aynı durumu tekrar olursa Xiaomi hepten bırakıcam
Her gün telefon çıkarırsa Xiaomi yavaş yavaş biticek gibi görünüyor.Note 8 için Android 10 2020 ilk çeyreği dediler ama hala bekliyoruz.Note 8 Android 10 alacağına Xiaomi Redmi Note 9 serisini çıkarıyor.Xiaomi Ceosu bile İphone kullanırken görüntülendi Kendi malını biliyor adamlar Donanım süper ama yazılım çöpAçıkcası bu saat den sonra sadece Redmi değil Mi serisi de bozuldu. Redmi 9 serisi 7-8 farklı isimde satılıyor. Bunların hangisine rom yetişir ? Sanırım Xioami yavaştan samsung'laşıyor
Mtk işlemcili cihazdan uzak durmak gerek. 2 MTK işlemcili Xiaomi kullandım. Diğer cihazlar çatır çatır android güncellemeleri, yenilikler alırken ben kedi ciğer misali baktım. Geçtim SD işlemciye . Mediatek sorum çıkarıyor sanırım, kaynak kodları paylaşmıyor, Xiaomi de uyarlamaya çalışıyor. Aslında performans olarak zayıf değil mtk ama destek yokİyi fake attılar ama bu son Redmi cihazım olucak bir dahakine Mi serisi alıcam eğer aynı durumu tekrar olursa Xiaomi hepten bırakıcam