Ne diyebilirim ki hocam Xiaomiye teşekkürler diyorumTemmuza kadar garanti yok deniyor hocam maalesef
Global beta kayıtları başladı ve kapandı,sadece mi9t,mi9t pro ve mi 9 için başladı,harici maalesef.Global betasi yokmu bu miui 12 nin. Turkce dil secenekli olanindan. Bi kac sitede gordum ama denemedim deneyen bilen varmi
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soyle bi haber var linkler varGlobal beta kayıtları başladı ve kapandı,sadece mi9t,mi9t pro ve mi 9 için başladı,harici maalesef.
O verilen link bu konudaki kapalı beta çin romu hocam,rica ediyorum biraz forumu dikkatle takip ederseniz her şeyden haberdar olabilirsiniz,her şeyin paylaşımını yapıyoruz.Soyle bi haber var linkler varGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reklama girermi bilmem ama teknoburada sitesinin haberi global beta yazmislar ve indirmeyi fasfot romlarin indigi yerden iniyo. Sadece sordum deneyen varmi diye. Global beta yazmislar cinden sonra globali yayinladi yazmislarO verilen link bu konudaki kapalı beta çin romu hocam,rica ediyorum biraz forumu dikkatle takip ederseniz her şeyden haberdar olabilirsiniz,her şeyin paylaşımını yapıyoruz.