Tam ekran animasyonları düzeltilmişse dönmem hocamEU'ya gelmesini beklemekten başka çare yok. Şuan bunu yükleyenler akşam olmadan eski roma geri dönerler. Az sabredin.
Konudaki romlardan bahsediyorum ben. İngilizce, play store yok, türlü türlü hatalar çıkabilir. Bir anlık heves ile hareket etmemek lazım. Şu romu yüklemek tamamıyla zaman kaybı.Miui 12 sitesi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirİsterseniz konuya ekleyin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam ekran animasyonları düzeltilmişse dönmem hocam
Bende başka romdan bahsetmedim ki hocam İngilizce olması daha iyi sadece çinceyle bişey anlamazdık evet play store yok ama app storedan yüklenebiliyor hatalar normal Eu betada hatalar var sonuçta beta bana göre bu Romu yüklemek tam bir zevkKonudaki romlardan bahsediyorum ben. İngilizce, play store yok, türlü türlü hatalar çıkabilir. Bir anlık heves ile hareket etmemek lazım. Şu romu yüklemek tamamıyla zaman kaybı.
Ne kadar şanslısınız şimdi geldiMi note 10 paylaşılmadı mı
Mutlaka bir sorun çıkar merak etmeyin siz. Haftaya EU çıkar temiz temiz yükleriz. Herkesin İngilizcesi yok play store'u indirmek gibi ıvır zıvır işlerle zaman kaybına gerek yok yedekten çekeceksin telefon hazır. Herkesin kendi tercihi ama bana göre bomboş bir rom şuanlık. Sadece yazılanları okumayı tercih ederim.Bende başka romdan bahsetmedim ki hocam İngilizce olması daha iyi sadece çinceyle bişey anlamazdık evet play store yok ama app storedan yüklenebiliyor hatalar normal Eu betada hatalar var sonuçta beta bana göre bu Romu yüklemek tam bir zevk
Dediğiniz gibi hocam herkesin kendi tercihiMutlaka bir sorun çıkar merak etmeyin siz. Haftaya EU çıkar temiz temiz yükleriz. Herkesin İngilizcesi yok play store'u indirmek gibi ıvır zıvır işlerle zaman kaybına gerek yok yedekten çekeceksin telefon hazır. Herkesin kendi tercihi ama bana göre bomboş bir rom şuanlık. Sadece yazılanları okumayı tercih ederim.