Henüz eu 20.5.6 yayınlanmadı. Cuma gelir muhtemelen. Çin beta 20.5.6 yayınlandı20.5.6 yı kuranlarşu konumdaki hangi problemler giderilmiş ya da hangileri yaşanıyor belirtebilirler mi
Yardım - MIUI 12 Yaşanılan Sorunlar (Geri Bildirim)
Mi 9T Pro MIUI 12 gözlemlenen sorunlar (Temiz kurulum yapılmıştır) - hızlı şarj özelliği kaybolmuş tel yavaş şarj oluyor. - her zaman açık ekran 10 sn ayarlı olsa bile kapanmıyor. - ses tuşlarından ses barlarını parmağımızla sürükleyince ayar kalıcı olmuyor. - chrome üst çubukta karanlık modda...forum.miuiturkiye.net
Bu konu zaten çin beta konusu hocam ben de çin betadan bahsediyorum zaten. Bir yanlışlık mı varHenüz eu 20.5.6 yayınlanmadı. Cuma gelir muhtemelen. Çin beta 20.5.6 yayınlandı
Hayır hocam. Eu romu sordunuz sandım. Şuan 20.6.5 kullanıyorum. Çok akıcı. Kasma veya hata olmadı şimdiye kadar. Şarjı hızlı bitiyor şimdilik, rom kurduktan sonra şarja takmadım daha. Ayarlarda filan bi yenilik göremedim henüz, animasyonlar filan düzelmişBu konu zaten çin beta konusu hocam ben de çin betadan bahsediyorum zaten. Bir yanlışlık mı var
Peki verdiğim linkteki konuda yazılan hatalardan hangileri düzelmiş ya da daha önceden yaşadığınız hangi problemler düzeltilmiş hocam?Hayır hocam. Eu romu sordunuz sandım. Şuan 20.6.5 kullanıyorum. Çok akıcı. Kasma veya hata olmadı şimdiye kadar. Şarjı hızlı bitiyor şimdilik, rom kurduktan sonra şarja takmadım daha. Ayarlarda filan bi yenilik göremedim henüz, animasyonlar filan düzelmiş