MIUI 12 [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Hocam mi 6 kullanıyorum twrp ile yükledim romu fakat yeniden başlattığımda mi yazısına geliyor sonra kapanıp açılmaya başlıyor çok fazla rom denedim yardımcı olabilir misiniz
orange fox ile.kurun duzelecek

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Evet yardım talep ediyorum mi9t için yükledim belli bir süre kullandım sonra kaldırdım eu beta son sürüm yükledim videolarda izlerken titreme meydana geliyor kesik kesik şimdi fark ettim kalıcı bir hasar mi aldık acaba

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Evet yardım talep ediyorum mi9t için yükledim belli bir süre kullandım sonra kaldırdım eu beta son sürüm yükledim videolarda izlerken titreme meydana geliyor kesik kesik şimdi fark ettim kalıcı bir hasar mi aldık acaba

Temiz kurulumlami geçtiniz beta roma ? Format data + 4 wipe

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
evet aynen oyle yaptım fastboot rom dan temız kurulum yapıcam bıde oyle denıcem

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Yahu kapalı beta ve kararsız bir sürüm yüklüyorsunuz, onu nasıl çözerim bunu nasıl çözerim diye sormanızın anlamı yok zira KARARSIZ bir sürüm, açık beta global sürüm çıkınca o zaman sorun yaşarsınız çözüm ararsınız anlarım da, ne bileyim saçma geliyor şuan için...

Son düzenleme:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yahu kapalı beta ve kararsız bir sürüm yüklüyorsunuz, onu nasıl çözerim bunu nasıl çözerim diye sormanızın anlamı yok zira KARARSIZ bir sürüm, açık beta global sürüm çıkınca o zaman sorun yaşarsınız anlarım da ne bileyim saçma geliyor şuan için...
Yorumun alnı olsa da öpsek :)

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
pardon ben burda sordugum ıcın mı yuklemek isteyen olursa boyle bir sey le karşılasılması durmunda yazdım zaten sız den bu konuyla tecrubesı olan varsa dıye yardım talep ettım neyın anlamı yok sormamın betayıda ozmn burda paylasmanın anlamı yok burası yardımlaşma platformu yanlışmıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyinden rahatsızlık duyuldu azarlar gıbi hiç boylebir şeyle karşılasmadım alla allah

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
pardon ben burda sordugum ıcın mı yuklemek isteyen olursa boyle bir sey le karşılasılması durmunda yazdım zaten sız den bu konuyla tecrubesı olan varsa dıye yardım talep ettım neyın anlamı yok sormamın betayıda ozmn burda paylasmanın anlamı yok burası yardımlaşma platformu yanlışmıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyinden rahatsızlık duyuldu azarlar gıbi hiç boylebir şeyle karşılasmadım alla allah
Hocam arkadaş,size değil genel olarak yazmış,yardımlaşma platformu ancak insanlar yeni çıkmış test romunu yükleyip hata var demesine tepki göstermiş sinirlenecek bir şey yok burda Yes~~

ArsenicW

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bilişim
Konular
3
28 ile 30 surumleri arasinda epey performans farki var. Bildirim kismi bir bug olmadan calisiyor. Animasyonlarda olan hafif takilmalar devam ediyor. 30 surumu bir nebze de olsa daha kullanilir gibi mi 9 se icin.

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
anladım ozmn benım yazmama tesaduf denk gelmıs ben suan da normal romu yukledım ona ragmen bır arza var kalıcı mı deılmı suan gorucem cokda kullanmadım belkı bır gun bıle deıl suan onun telasındayım eger kalıcı bır hasar bıraktı ıse gerekırse kaldırılsın :D ınsallah deıldır ben yandım baskası yanmasın

Üst Alt