Çok iyiymiş. O zaman cevaplarsa sevinirim. Super Duvar Kağıdı var mı acaba ?CraweL hocam kullanıyor.
Maalesef hocam, Mi 8 Lite'da dinamik duvar kağıdı yok.Çok iyiymiş. O zaman cevaplarsa sevinirim. Super Duvar Kağıdı var mı acaba ?
birde portlanmış sanırım Super Wallpaper apk sı bütün cihazlarda kullanılıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
farklı bir twrp ile dener misiniz hocam ücret olmadan siz de yapabilirsiniz bu işiredmi note 7 cihaza ücretli kurulum yapacak arkadaş var mı ?
bir arkadaş denedi twrp de rom yüklenirken error 7 hatası veriyor çözemedik
Çok güzelmiş nasıl yaptınızKonu icin tesekkurler fakat miui11' de bu kadar sisirilmisti ve fos cikti eminim 12de ayni olacak hep gorsellik acaba sistemde ne gibi degisiklik oldu bu daha onemli bence ayrica bildirim panelini hatta daha iyisini ben temayla yaptim ne diyelim.insallah hayirli olur
Tema. Bunlar gereksiz ozellikler miui12 kerneli miui11de calisiyor onemli olan lib ve kernelde ne degistirdiler bence hersey ayniÇok güzelmiş nasıl yaptınız
Evet haklısınız sonradan farkettim. Silmiştim mesajı o yüzden. Mi6x in altında mi6x linki var. Mi6 için halen 20.4.28 linki mevcutMi 6 hiç yok hocam. Eklemeyi unutmuş herhalde StreX hocam. Mi6x'in altında mi6x linki var