S
Silinen üye 171209
Guest
aynen play store kuramıyorum alan hatası verdiği için.google apps yuklenmiyor. sistem alaninda yeterli yer yok diyor. veriyi bicimlendir yapip yukledim hafiza bombos ama yine de yuklemiyor
aynen play store kuramıyorum alan hatası verdiği için.google apps yuklenmiyor. sistem alaninda yeterli yer yok diyor. veriyi bicimlendir yapip yukledim hafiza bombos ama yine de yuklemiyor
recovery başarıyla yazıldı diyo ama fastboot a atıyor geriTwrp açılmıyor mu
Arkadaşlar bir açıklama yapmak istiyorum.Test romu ve ilk sürüm olduğu için hatalar almanız gayet doğal lütfen bu romdan gündelik kullandığınız romun detaylarını beklemeyiniz.Çıkalı 24 saat olmadı.aynen play store kuramıyorum alan hatası verdiği için.
hocam sizin cihazda çalışmamış demek ki,Farklı bir twrp yüklemeyi dener misinizrecovery başarıyla yazıldı diyo ama fastboot a atıyor geri
Hocam android 10 kullanyıorum sürekli kullandığım bir twrp bu tüm twrpler çalışmıyor, dediğim gibi magisk den modül bile yüklemiştim sadece bunu yüklerken böyle olduhocam sizin cihazda çalışmamış demek ki,Farklı bir twrp yüklemeyi dener misiniz