- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Tabikide hocamHadi hayırlısı hocam. ROMdan görsellerde paylaşırsınız değil mi
Tabikide hocamHadi hayırlısı hocam. ROMdan görsellerde paylaşırsınız değil mi
Hocam bu cihaza ayrı bi yakışmış sanki, ne dersiniz?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hadi bakalımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam süper duvar kağıdı var mı bu rom'da? RN8 e gelmeyecek diye biliyordum forumdaki bir konuda öyle yazılmıştı. Bir de global sürüm çıktığında MIUI 12 Android 10 sürümünde Google arama ve mesajlaşma uygulaması mı olacak yoksa MIUI uygulamaları mı olacak bilginiz var mı? Bir de sanırım bu ROM'da şarj biraz hızlı gidiyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam süper duvar kağıdı dahil değil ama ekleyebilirsiniz global sürümde Google arama ve mesajlaşma uygulaması olucak ve yeni olduğu için biraz hızlı gidiyor şarjHocam süper duvar kağıdı var mı bu rom'da? RN8 e gelmeyecek diye biliyordum forumdaki bir konuda öyle yazılmıştı. Bir de global sürüm çıktığında MIUI 12 Android 10 sürümünde Google arama ve mesajlaşma uygulaması mı olacak yoksa MIUI uygulamaları mı olacak bilginiz var mı? Bir de sanırım bu ROM'da şarj biraz hızlı gidiyor
evet google mesaj ve arama uygulaması ile gelecek,süper duvar kağıdı olmayacakHocam süper duvar kağıdı var mı bu rom'da? RN8 e gelmeyecek diye biliyordum forumdaki bir konuda öyle yazılmıştı. Bir de global sürüm çıktığında MIUI 12 Android 10 sürümünde Google arama ve mesajlaşma uygulaması mı olacak yoksa MIUI uygulamaları mı olacak bilginiz var mı? Bir de sanırım bu ROM'da şarj biraz hızlı gidiyor