- Konular
- 4
Şu ana kadar en iyisi buMIUI 12 EU 20.5.7 Beta Yeni sürüm yükleyebilirsiniz aşağıdaki linkten
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şu ana kadar en iyisi buMIUI 12 EU 20.5.7 Beta Yeni sürüm yükleyebilirsiniz aşağıdaki linkten
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bağlantı açılmıyor nedenseŞu ana kadar en iyisi bu
beylre bir yardım edin hangisini indireyim guncel link atar mısınız
Rom - MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur... Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır... Kurulum Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache...forum.miuiturkiye.net
bu benım telefonuma redmi note 6 proya olurmu ben pek bilgili değilim indiriyorum sımdı olurmu
Bu linkten cihazınızı bulup indirin ve rom yükleme videosunu muhakkak izleyin...
minimaladb de komutları yazıp yuklemeye calıstıgım zaman
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 536870912 bytes
sending 'recovery' (29284 KB)...
OKAY [ 0.659s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Flashing is not allowed in Lock State)
finished. total time: 0.666s
bu hatayı alıyorum twrp yuklenmıyor.
BL Kilit açık mı ? Cihaz açılırken en altta unlock yazıyor mu ?
Video - Tüm Cihazlar İçin Manuel Twrp Yükleme (Video)
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir. 2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Kurulum Komutları fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img Twrp açılınca ilk olarak...forum.miuiturkiye.net