Hocam çin tema mağazası çok kötü hep çince karakterler var temalarda ve bize uygun temalar yok hep ejderhalali felanGlobal mağaza yüklü Redmi 9S cihazda ben ise çin tema mağazasını yüklemek istiyorum izin vermiyor. Bunu yüklemenin bir yolu var mıdır?
Bende bilmiyorum ama kullandığınız temalar neyse denemek isterimHocam benim birkaç tane vazgeçemediğim var onlar da çin mağazasında o yüzden sordum. Yolunu biliyor musunuz?
stabil kullandığım için maalesef bir. bilgim yok açıkçasıEu beta son sürüm de root ve sai ile global tema APK yükledim ama temalar indiriyor diyor fakat indirmiyot
Kullandığınız rom global ise maalesef çin trma uygulamasını kullanamazsınız.Global mağaza yüklü Redmi 9S cihazda ben ise çin tema mağazasını yüklemek istiyorum izin vermiyor. Bunu yüklemenin bir yolu var mıdır?
Hocam konu başında bunu belirtmiştim sanırım okumadınız ya da görmediniz.Hocam global tema uygulamasını yükledikten sonra 3.parti uygulamadan tema yükleyememe sıkıntısı yaşadım ve şu şekilde çözdüm gerçi tam çözüm sayılmaz ama olsun global mağazadan istediğimiz temayı indirdikten sonra güncellemeyi kaldırıp çin mağazasına dönüyoruz ve temalarım kısmından indirdiğimiz temayı kuruyoruz
evet hocam yeni gördüm neyse benim gibi farketmeyen arkadaşlarımız belki yorumdan görürlerHocam konu başında bunu belirtmiştim sanırım okumadınız ya da görmediniz.