- Adım
- Limon
- Cihazım
- Poco X6 Pro
- Konular
- 131
Sorunun cevabını vermişim aslında hocamSen kurdun mu hangi romdasınız
Sorunun cevabını vermişim aslında hocamSen kurdun mu hangi romdasınız
Kashinin hiçbir modu hyperos india da çalışmıyor bilginize
[/QUDedim sen belki kullanıyorsun ondan sormuştumSorunun cevabını vermişim aslında hocam
Paylaştığım tüm yazı tipleri ve temalar ücretsiz.Bu HyperOS sürümlerinde ücretli tema ve yazı tipleri için root olmayan bir yöntem mevcut mu? Neredeyse tüm yazı tipleri ücretli görünüyor.
Paylaştığım tüm yazı tipleri ve temalar ücretsiz.
Daha öncede temaların tamamı ücretsiz di. Xiaomi Tema yarışaması düzenleyip yarışmada kazanan tasarımılara ücretli tema yükleme özelliği verdi. Bu özellik sayesinde tasarımcılar ne kadar saçma sapan temalar varsa ücretli olarak mağaza da satmaya başladı. Her zaman ki gibi xiaominin saçma sapan politikasıEvet biliyorum hocam. Ben tema ile ilgili en dolu konu burası olduğu için buraya yazdım. Resmi uygulamadaki yazı tipi ve temalardan bahsediyordum. Önceden adgurd yada modlanmış uygulama ile premium tema ve yazı tipleri kullanılabiliyordu. Şuan HyperOS dayım bununla ilgili bir çözüm varmı diye araştırıyorum. Henüz cihazı root yapmadım.
Daha öncede temaların tamamı ücretsiz di. Xiaomi Tema yarışaması düzenleyip yarışmada kazanan tasarımılara ücretli tema yükleme özelliği verdi. Bu özellik sayesinde tasarımcılar ne kadar saçma sapan temalar varsa ücretli olarak mağaza da satmaya başladı. Her zaman ki gibi xiaominin saçma sapan politikası
Bu HyperOS sürümlerinde ücretli tema ve yazı tipleri için root olmayan bir yöntem mevcut mu? Neredeyse tüm yazı tipleri ücretli görünüyor.