Hayır TWRP veya farklı bir recovery varsa alabilirsiniz.
Evet olur.Ben burdaki flasherla miui 11 i sorunsuz kurmustum ayni islemle miui 12 kurulur muRehber - MIA3 MIUI Fastboot Flasher [ Android 10 Downgrade 9 ]
Merhaba arkadaşlar tekrar kaşınıza bir rehberle çıktım. Bu rehber sayesinde benim gibi telefonlarını android 10 olan arkadaşlar bir şekilde android 9 dönmek istiyorlar ya da MIUI rom kurmak istiyorlar işte bu rehber tam size göre . Xiaomi 3. defa Android güncellemesini geri çekince ben dahil...forum.miuiturkiye.net
"Uyandırmak için kaldır" seçeneği aktif edilince parmak izi sorunu çözülüyormuş.Ekran kapalıyken parmak izi hata veriyor
Chrome donuyor
Stock romda ilk android 10 geldiğinde de chrome donma sorunu vardı aynı sekilde şuanlık yüklediğimden beri 1 sefer dondu devamı gelmez umarım"Uyandırmak için kaldır" seçeneği aktif edilince parmak izi sorunu çözülüyormuş.
Chrome bilmiyorum.
Ben stok rom Avrupa sürümündeyim. Chrome donuyor bende de. Google Fotoğraflar da donuyor. Klavyede de sorun var.Stock romda ilk android 10 geldiğinde de chrome donma sorunu vardı aynı sekilde şuanlık yüklediğimden beri 1 sefer dondu devamı gelmez umarım
Chrome donma sorununu ek güncellemeyle düzeltmişlerdi sana güncelleme gelmedi mi 35 mblıkBen stok rom Avrupa sürümündeyim. Chrome donuyor bende de. Google Fotoğraflar da donuyor. Klavyede de sorun var.
Haziran güncelleştirmesi mi? Onu yaptım ki. Başka bir güncelleme var mı?Chrome donma sorununu ek güncellemeyle düzeltmişlerdi sana güncelleme gelmedi mi 35 mblık