MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Stok 9 a geçip stok 10u aldıktan sonra Roma geçiş yapmayı düşünüyorum daha sağlıklı olmaz mı?
Sadece Zaman kaybedip kendini yormuş olursun. Dediğim gibi yaparsan herhangi bir sorun olmadan MIUI 12 kullanabilirsin.

MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
Sadece Zaman kaybedip kendini yormuş olursun. Dediğim gibi yaparsan herhangi bir sorun olmadan MIUI 12 kullanabilirsin.

Anladım hocam peki wipe ve format için twrp e girip wipe i seçiyorum wipe a girince karşıma dalvik, storage, sdcard vs. Seçenekler çıkıyor bunların hepsini mi seçip wipe yapayım? Sonrasında da Format data yapıp telefonu fastboot modunda bilgisayara bağlayıp flashliyorum. Slot A ya mi almalıyım bir de?

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Anladım hocam peki wipe ve format için twrp e girip wipe i seçiyorum wipe a girince karşıma dalvik, storage, sdcard vs. Seçenekler çıkıyor bunların hepsini mi seçip wipe yapayım? Sonrasında da Format data yapıp telefonu fastboot modunda bilgisayara bağlayıp flashliyorum. Slot A ya mi almalıyım bir de?
SD kart hariç tüm wipeleri yap. Slot ve fastboot ile uğraşmaya gerek yok. SD karta romu kopyalayıp twrp ile flaşla bu kadar.

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
SD kart hariç tüm wipeleri yap. Slot ve fastboot ile uğraşmaya gerek yok. SD karta romu kopyalayıp twrp ile flaşla bu kadar.

SD kart kullanmıyorum twrp ile denemedim daha önce rom flashlamayi o daha pratik bir yöntem sanırım ama PC üzerinden flashlarken tekrardan flash and format data yaptığı için daha bir sağlamcı işi gibi geliyor yardımların için teşekkürler şimdi geç oldu yarın geçmeyi düşünüyorum. Super Wallpaperlari kullanabiliyor muyuz? Aod ve ana, kilit ekranlarında?

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
SD kart kullanmıyorum twrp ile denemedim daha önce rom flashlamayi o daha pratik bir yöntem sanırım ama PC üzerinden flashlarken tekrardan flash and format data yaptığı için daha bir sağlamcı işi gibi geliyor yardımların için teşekkürler şimdi geç oldu yarın geçmeyi düşünüyorum. Super Wallpaperlari kullanabiliyor muyuz? Aod ve ana, kilit ekranlarında?
Evet hepsi çalışıyor.

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
MIUI Fastboot Flasher 2.0 nereden bulabilirim arkadaşlar?

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
Son MIUI 12 sürümünü indir içinde hazır var zaten.

buldum teşekkürler. romu flashladım açılmasını bekliyorum. slot a ya kurdum. kurulum sonrası önerdiğiniz format ya da wipe var mı? slot b için?

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
buldum teşekkürler. romu flashladım açılmasını bekliyorum. slot a ya kurdum. kurulum sonrası önerdiğiniz format ya da wipe var mı? slot b için?
Gerek yok güle güle kullan.

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
Gerek yok güle güle kullan.

Sağol ama pek güldürerek kullandıracak gibi değil. Arayüzde çok fazla lag var miui 11 in eline su dökemez bu haliyle. geri döneceğim sanırım miui 11e. flasher ile tekrar dönüş yaparsam android 10dan 9a geçmiş olacağım herhangi bir sensör sorunu vs. yaşatır mı sizce?

Üst Alt