MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
verileri sdkarta yedekledim, zaten umurumda değil, telefonu açsam, başka bişey lazım değil, vbmeta bile çözüm olmadı, anlamadım çözemedim
Fastboot moda alıp mi flash üzerinden stok rom atın. Cihaz slot A da olsun ayrıca sadece clean all seçeneği ile kurun romu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son surumu gunceledim fastboota atdi nasil duzepte bilirim?
Stok rom atıp birdaha kurun romu verileriniz silinir.

aidenfocus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi A3
Meslek
Tasarımcı
Konular
2
Kamera uygulamasında "portre" modunda çekim yapamıyorum.

Ceko144

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ceyhun
Cihazım
Mi a3
Konular
15
Fastboot moda alıp mi flash üzerinden stok rom atın. Cihaz slot A da olsun ayrıca sadece clean all seçeneği ile kurun romu.

Stok rom atıp birdaha kurun romu verileriniz silinir.
Hocam benim rom slot b yüklü a kuramiyorum.

mcmxx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
Mi A3
Konular
2
Hocam benim rom slot b yüklü a kuramiyorum.
Telefonu fastboot moda alın ve sırasıyla fastboot --set-active=a ve fastboot getvar current-slot bu komutları girin slotun a slotu olduğundan emin olun ayrıca Mi flash tool programından clean_all seçeneğini işaretleyip flashlayın.

Böyle bir çözüm var diğer başlıklardan birinde, deneyin isterseniz.

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
Arkadaşlar merhaba BİTNET miui 11 stabil romu kullanıyorum ve memnunum. Ancak miui 12 i merak ediyorum şuanda yüklenecek durumda mı sizce? memnun musunuz herhangi bir sorunu var mı kasma, donma, ısınma, şarj yeme, aod ya da parmak izi sorunları gibi?

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Arkadaşlar merhaba BİTNET miui 11 stabil romu kullanıyorum ve memnunum. Ancak miui 12 i merak ediyorum şuanda yüklenecek durumda mı sizce? memnun musunuz herhangi bir sorunu var mı kasma, donma, ısınma, şarj yeme, aod ya da parmak izi sorunları gibi?
Ara ara takılma durumları oluyor ama çok rahatsız edici değil. Pil MIUI 11 kadar iyi değil ama kötü sayılmaz. Aod pil harcama durumu vardı bu sürümde onu da çözdüler. Genel olarak rom günlük kullanıma uygun. MIUI 11 in stabil sürümü hangisi bu arada ?

MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
Ara ara takılma durumları oluyor ama çok rahatsız edici değil. Pil MIUI 11 kadar iyi değil ama kötü sayılmaz. Aod pil harcama durumu vardı bu sürümde onu da çözdüler. Genel olarak rom günlük kullanıma uygun. MIUI 11 in stabil sürümü hangisi bu arada ?

Stabil dediğim en son çıkarılan MIUI 11 sürümü. Yani bugün çıkan MIUI 12 flashlayip kullanabilirim öyle mi sorunsuz şekilde. Flash sonrası herhangi başka bir şey kurulumuna ihtiyaç var mı? Bazı arkadaşlar aod ve parmak izi için bazı fixler kuruyordu sanırım bu sürümde ihtiyaç kalmadı mı onlara

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-22-23-59-03-689_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-22-23-59-03-689_com.android.settings.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 13

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2

Stabil dediğim en son çıkarılan MIUI 11 sürümü. Yani bugün çıkan MIUI 12 flashlayip kullanabilirim öyle mi sorunsuz şekilde. Flash sonrası herhangi başka bir şey kurulumuna ihtiyaç var mı? Bazı arkadaşlar aod ve parmak izi için bazı fixler kuruyordu sanırım bu sürümde ihtiyaç kalmadı mı onlara
Farklı şeyler kurmana gerek kalmadı ama MIUI 12 ye geçerken format data ve tüm wipeleri yapıp gecmeni öneririm bu şekilde sorun yaşamazsın. Parmak izi tüm custom romlarin içinde en iyisi ve en hızlısı şu an. Hem Android hem de MIUI üst sürüme yükseldiği için format data ve wipeler şart. Aksi takdirde MIUI 12 den verim alamazsın.

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
Farklı şeyler kurmana gerek kalmadı ama MIUI 12 ye geçerken format data ve tüm wipeleri yapıp gecmeni öneririm bu şekilde sorun yaşamazsın. Parmak izi tüm custom romlarin içinde en iyisi ve en hızlısı şu an. Hem Android hem de MIUI üst sürüme yükseldiği için format data ve wipeler şart. Aksi takdirde MIUI 12 den verim alamazsın.

Stok 9 a geçip stok 10u aldıktan sonra Roma geçiş yapmayı düşünüyorum daha sağlıklı olmaz mı?

Üst Alt