- Adım
- Feyz
- Cihazım
- Mi 9 lite
- Konular
- 1
Buyrun hocamHocam kurduğunuz MIUI11 romun linkini atar mısınız??
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buyrun hocamHocam kurduğunuz MIUI11 romun linkini atar mısınız??
MIUI 12 son romu bi önceki rom üstüne twrp den guncelleme yapmistim,ekran süremarkadaslar bence miui 11 ile miui 12 arasında pek bi fark yok ama miui 11 daha stabil ekran süresi cok iyi
Ben suan android 10 custom romdayim bu romdan geçsem bişey olur muMi A3 için MIUI 12 Xiaomi.eu ROMGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HATALAR
Konu altına yazınız.
İNDİR
Sourceforge :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AFH :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gdrive :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kilidi açılmış bootloder gerekli!
1. Özel kurtarma işleminize önyükleme yapın (TWRP / Orangefox)
2. Verileri sil & dalvik önbellek (önceki MiUi derlemesinden geliyorsanız, verileri silmenize gerek yoktur. Sadece dalvik önbelleğini silin)
3. Romu flashlayın
4. Sistemi yeniden başlatın.
Sabırlı olun, ilk önyükleme biraz zaman alabilir.
Kurulum sihirbazını tamamlamak için WiFi veya mobil veri gerekir.
ŞİMDİ Mi A3'ÜNÜZDE MIUI 12 VAR!
• Teşekkürler : @Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir, @Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir, @Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir, @Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir, @Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir@Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir, @Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir, @Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirve telegram grubunda bulunan diğer üyeler.
• Android OS versiyonu: 10
• Taban: Mi CC9e Xiaomi.eu
• ROM Geliştiricileri:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirXDA (@bitnettech Telegram)
• ROM Kernel: Linux 4.x
• ROM Yazılım Gereği: Son Sürüm stock romdan geçiniz!
Ekran Görüntüleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sıkıntı olmaz bende öyle geçmiştim zaten kurabilirsin.Ben suan android 10 custom romdayim bu romdan geçsem bişey olur mu
Bunu da üstüne kurabiliyoruz değil mi? SHRP versiyonu düşüyor yazınca sormak istedim.MIUI 12 V20.7.23 EU/CNYazılım
● Yeni - Bu yapıya en yeni Mi A3 ürün yazılımı (v11.0.19.0) dahildir.
● Yeni - Fastboot flaşör komut dosyaları eklendi. Hızlı önyükleme modunu kullanarak rom zip dosyasını bilgisayar ve flaş ayıklayabilirsiniz.
Kurtarma
● Düzeltme - Bazı hatalar nedeniyle SHRP 2.2'ye düşürüldü.
Sistem
● Yeni - Medya bildiriminden herhangi bir Bluetooth kulaklık bağlandığında, şu anda çalan cihazı seçme seçeneği eklendi
Optimizasyon
● Güncellenmiş Google uygulamaları.
Her zaman açık ekran
● Düzeltme - Adım sayacı seçeneği görünmüyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntı olmaz bende öyle geçmiştim zaten kurabilirsin.
Evet direk kurabilirsin.Bunu da üstüne kurabiliyoruz değil mi? SHRP versiyonu düşüyor yazınca sormak istedim.
Yoksa sıfırdan mı kurmak lazım?
Bende öyle sanmıştım ama sonradan çıkmaya başladı aod üst sıralara hem de kapalı olmasına rağmen.Hele şükür AOD düzelmiş sürekli çalışma sorunu giderilmiş, şarj yemiyor gözüküyor. Emeği geçenlere teşekkürler.
Evet ben de şimdi fark ettim sürekli çalışmaya zaman saymaya ve şarj tüketmeye başladı. Anlaşıldı yine eski sürüm aod flashlayacağız.Bende öyle sanmıştım ama sonradan çıkmaya başladı aod üst sıralara hem de kapalı olmasına rağmen.
MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi