Bende katılıyorum. Gece modunda ses barları anlaşılmıyor.Eski halı (Mavi) bence daha iyiydi. Umarım güncelleme ile güzel birşey yaparlar.mavi veya gri arasında gidip geliyolar oysa seçilebilir olsa bi ayarlama ile ne güzel olur. asıl updateler neden 30-40 mgbayt olmuyor ben onu anlamadım. Her seferinde 2 GB dosya indiriyoruz.
Ota sistemini geliştiremediler sıfırdan kurulum yapıyoruz mecburmavi veya gri arasında gidip geliyolar oysa seçilebilir olsa bi ayarlama ile ne güzel olur. asıl updateler neden 30-40 mgbayt olmuyor ben onu anlamadım. Her seferinde 2 GB dosya indiriyoruz.
bende kecmek istedim linkler bozuk 2.4gb boyutu 2.20 indiriyorHocam fastboot flasherla miui11 kurmuştum ondan bu roma nasıl gecebilirim ve slot mevzusu nasıl ayarlanicak
önceki sürümü kurarım sorun değil ama şuan miui11 deyim buna nasıl geçeceğimbende kecmek istedim linkler bozuk 2.4gb boyutu 2.20 indiriyor
Miui flasherle gecersinönceki sürümü kurarım sorun değil ama şuan miui11 deyim buna nasıl geçeceğim
ben şöyle yapıyordum slot aya geçiyorduMerhaba arkadaşlar benim rom b slotuna kurulu yeni guncelemeni a slotuna nasil kura bilirim bir kere a slotuna kurmak istədim fastboot atdi