- Adım
- musluk
- Cihazım
- a3
- Konular
- 0
oyun kurmadım oynamamki miuı 11 gectim tekrar miui 12 şarj bi gun dayanmadıgı içinOyunlarda nasıl cod oynatıyor mu
oyun kurmadım oynamamki miuı 11 gectim tekrar miui 12 şarj bi gun dayanmadıgı içinOyunlarda nasıl cod oynatıyor mu
hallettim tamamdırArkadaşlar AOD fix i nasıl kuruyoruz? Zip dosyasını indirdim download klasöründe duruyor recovery e giriyorum install a basıyorum dosya seçme yerinde zip dosyasını bulamıyorum
Hocam stable sürümde mesajlar hatasını format data ile çözüyorlar sanırım ama stable sürüm denediğim kadarıyla iyi değildi. Son çıkan 20.10.29 versiyonunu öneririm. Sistem akıcılığı ve pil optimizasyonu iyi geldi banaArkadaşlar stable sürümü yükledim mesajlar hatta verdi. Mesajlar Hata verip program kapanıyor. Başka mesaj programlarını da yükledim ama hiç biri çalışmadı. Başka bir sorun farketmedim. Beta sürümlere döndüm ama telefon açılmadan kapanıyor. Sistem yedeğini de almamıştım, stable sürümü yedekledim (mesajlar çalışmıyor bir şekilde) Programlar önemli olduğu için telefonu tam sıfırlayamıyorum. Yedeği aldıktan sonra telefonu sıfırlayıp temiz kurulum yaptım stable sürüm sıkıntısız bir şekilde kuruldu ama aldığım yedekten sadece verileri yani programlarla alakalı olan yeri yükleyince mesajlar yine iptal oldu. Yedeği yüklemeden sorunsuz çalışan stable sürümün üzerine beta sürümlerden yüklemeyi denedim telefon açılmadan kapanmaya başladı
Bu yükleme işlemlerinin hepsini kurtarma modunda yaptım flahslama hiç denemedim.
Yardımcı olursanız sevinirim
Oyun oynuyor musun cod' da donmalar oluyor muSizde nasıl ekran süreleri arkadaşlar?
Hayır oynamıyorumOyun oynuyor musun cod' da donmalar oluyor mu