O yazıyor ama nasıl? Mesela bir uygulama var mı? Menüde nerede?
Eğer daha önce MUIU yoksa maalesef silinmeden geçemezsiniz.
Ancak daha önceden root varsa Back-Up uygulamaları ile yedek alıp geri yükleyebilirsiniz , yine de zaman alacak .
Sağlık uygulamasını açtıktan sonra en alttaki "Kalp Atış Hızı"nda Ölçüm diye bir buton çıktı. Oradaki butona basıp kalp atış ekranına geçebiliyorsun. Ben kolay kullanıma uygun olduğunu söyleyemem. Parmağınızın hem flash ışığınıza hem de kameralara tam oturup ölçüm ekranının tamamen uygun bir kırmızıda olması gerekli. (Biraz karın ağrısı...)
Ayrıca bugün deneyimlediğim bir durumu paylaşmak istiyorum:
Moov uygulaması ve Google Haritalar ile bir sürüş gerçekleştirdim. Haliyle Konum açık olması gerekli. Yaklaşık 1.5-2 saat kadar Konum açık kaldı. Eve geldiğimde ise ana ekranda üst kısımda konum kapalı olmasına rağmen hala açık olduğu simgesi gözüküyordu. Bir kaç sefer konum bilgisi aç/kapat yaptım ama simge hala orda duruyordu. Telefonu kapatıp açınca normale döndü. (İki programı da yazdım çünkü konumu bugün sadece bu iki uygulamayla kullandım.)
Şarj kısmıyla alakalı bugün çok verimsizdi diye düşünüyorum çünkü; (doğrusu sabah % kaçtı hatırlamıyorum ama) aşağı yukarı %50 civarındaki şarj Google Haritalar aktif kullanılmışken eve geldiğimde %19'a inmişti. Bence çok büyük bir düşüş. Aracım olmadığı için çok kontrol etme ihtimalim yok ama başkaları da test ederse geliştirme açısında hepimize yararına olur.