Aod sorunu hala devam ediyor muFenix kernel içinde ancak AOD Fix i yüklemek lazım.
Evet, yüklememiştim, pil tüketiminde hemen en başa yerleşmiş.Aod sorunu hala devam ediyor mu
58.sayfaya bakınız.Aod fix nasıl yapıcaz acaba dosyasını filan nereden buluruz ?
Aynen bende de benzer sorun var. Mi mail 3 hesap var, gmail, hotmail ve şirket. Gmailde okunmamış bildirim gösteriyor siliyorum geri geliyor siliyorum geri geliyor, bir önceki mimail sürüm beta1 zipli bulabilsem flashlayacağım ama bulamadım. Gmail uygulamasını yüklüyorum onda da eşitleme sıklığı otomatik (push) sorun var. Şirket maillerini zamanında göremiyorum uygulamaya girince birikenlerin hepsi birden geliyor ama çok geç olmuş oluyor. Outlook u denedim onda da şirket serveri izin vermiyor galiba öyle bir uyarı geldi.Koyu modda siyah olması gereken arkaplan sıklıkla griye dönüyor.
Otomatik parlaklık ışığı kısıyor tekrar açamıyor yani düzgün çalışmıyor.
Mi mail kullanıyorum, 1 tane mail geliyor, okunmamış 1 mail gösteriyor. Bildirim ekranında ve mail detayında 3 tane gösteriyor.
Panoya bir şey kopyaladığımda tarayıcıda önceki versiyonda çince olan bilgi şimdi ingilizce olarak yazıyor.