- Adım
- Süleyman
- Cihazım
- Mİ A3
- Konular
- 14
Bazı uygulamalar da parametre hatası alıyorum son sürüm
twrp o romla beraber yükleniyor. edl moda alıp yükleyeceksin. bilgisayar dilini ingilizce yapıp yeniden başlat sonra romu yükle hata vermeyecektirMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu galiba ben şimdi deneyeceğim adam videonun sonunda twrp ye giriyor bu romu yükleyince twrp otomatik yüklenmiş mi olacak bende twrp yok şuan
Şimdi servis romu yüklücem 12.0.3.0 global üstüne bu romu yüklücem mi flash tool ile heralde öyle anladım sonra yüklendikten sonra açılırken ses açma tuşuna basıp wipe yes yapıcam deniyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin
Bir de adam uyarıyor sakın güncelleme yapmayın telefon brick olur diye
Yavaştan kastınız nedir? Bende de yüklü, gün içinde pek şarj etmediğim için şarj süresine hiç dikkat etmedim .en son çıkan 'Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir' sürümü yükledim. telefon çok yavaş şarj olmaya başladı. temiz kurulum yaptım twrpden herşeyi silip yeniden yükledim aynı... şarj cihazı yada kablodan değil. evde 4 tane xiaomi telefon var. hepsini denedim. birde updater ve miui scanner cleanner uygulamaları gelmiyor. hangi sürümü yükleyeyim . hangisini önerirsiniz.
Ben 2 saatte dolarken 3 saat filan oldu diyeceksiniz diye düşünmüştüm.Orjinal şarj cihazıyla Gece 23:00 da takıyorum sabah 08:00 a kadar %40 anca doluyor. Hızlı şarj biraz daha fazla dolduruyor.
birebir aynı sorunu yaşıyorum. çözüm bulabildiniz mi?en son çıkan 'Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir' sürümü yükledim. telefon çok yavaş şarj olmaya başladı. temiz kurulum yaptım twrpden herşeyi silip yeniden yükledim aynı... şarj cihazı yada kablodan değil. evde 4 tane xiaomi telefon var. hepsini denedim. birde updater ve miui scanner cleanner uygulamaları gelmiyor. hangi sürümü yükleyeyim . hangisini önerirsiniz.
Daha önce sıfırlama dan yüklemiştim.birebir aynı sorunu yaşıyorum. çözüm bulabildiniz mi?