İlk çıktığında 20.11.25 yükledim hala kullanırım işimi görüyorArkadaşlar merhaba. Uzun zamandır takip edemiyorum. Cihazı Stok 9a çevirip öyle kullanıyordum. Tekrar MIUI 12e geçeceğim ancak her seferinde uğraşmak istemediğim için en sıkıntısız, kasmayan ve akıcı, pil performansı görece iyi (minimum 8 saat ekran süresi verebilen) bir versiyon arıyorum. Telegramdan da biraz soruşturdum. Mrdarklord un Global 12.0.5 sürümünü önerenler oldu. Ancak Bitnet in 20.11.11 versiyonu da en fazla indirilenler arasında gördüğüm kadarıyla. Bunlardan herhangi birini kullanan veya başka bir önerisi olan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Göze çarpan bir hatası var mı dostum ve ortalama ekran süresi ne alıyorsun?İlk çıktığında 20.11.25 yükledim hala kullanırım işimi görüyor
Hatası yokta çok fazla program olduğu için arada takılma yapıyor 7 8 saat arası ekran süresi alıyorumGöze çarpan bir hatası var mı dostum ve ortalama ekran süresi ne alıyorsun?
20.11.25 i kurdum geceden beri kullanıyorum herhangi bir hata veya aksamaya denk gelmedim. Pilde iyi gibi duruyor zamanla anlaşılır. Sağolasın hocam önerin içinHatası yokta çok fazla program olduğu için arada takılma yapıyor 7 8 saat arası ekran süresi alıyorum